Skip to main content

Чистото усещане! - Предимства за вас като мъж

Когато презервативът приляга като втора кожа, усещането за секс е съвсем различно. Тук можете да прочетете за опита на други мъже с MISTER SIZE - и дали разликата си заслужава.

Препоръки от мъже

Matteo - 32 години, от Aachen

"Моят перфектен размер, моето чисто чувство".

"Честно казано, никога не съм се замислял за презервативите. Купувах само това, което беше на рафта - винаги изглеждаше, че някак си пасва. След това случайно попаднах на MISTER SIZE и си помислих: сега ще опитам това. Така или иначе съм доста експериментатор, когато става дума за секс, и често си купувам необичайни аксесоари, така че защо да не изпробвам и новостите в презервативите?

Първият път, когато използвах MISTER SIZE, бях изненадан от разликата в индивидуалното прилягане. Поръчах си вкъщи презерватива и намерих точния си размер - честно казано, различен от този, който си мислех - и това си струваше. Тънкият материал и отличното прилягане накараха презерватива да се почувства като втора кожа веднага. Мисля, че сексът винаги е добър, но това беше друга история. Чувството беше много по-силно от това, което бях изпитвал преди. Не мислех, че размерът ще има такова значение.

Kay - 26 години, от Neu-Ulm

"Аз не съм 0815 - затова ми трябват презервативи, които не са".

"Намирането на подходящия размер презерватив беше проблем за мен от самото начало. Пенисът ми е малко по-малък от средния. Това никога не се е отразявало на самочувствието ми - досега всичките ми партньори са били много доволни от представянето ми - но мога да си представя, че други мъже, които не са толкова добре надарени, имат проблем с това. И на всичкото отгоре стоите пред рафта и си мислите: Защо тук няма нищо, което да е помислено за мъже като мен? Сякаш има само един тип мъже, всички с абсолютно еднакви размери. Те не правят това и с дрехите. Благодаря на Бога!

Когато видях MISTER SIZE и широката гама от размери, първата ми мисъл беше: Защо всички не правят това? Има различни пениси, така че трябва да има и различни презервативи. За мен това определено беше голямо облекчение. Попаднах в правилния размер от първия път и презервативите паснаха идеално. Веднага забелязах разликата в леглото: вече не се подхлъзвам и не се страхувам, че презервативът ще падне или - още по-лошо - ще се заклещи. Мога само да препоръчам на всеки мъж да подбира презервативите си така, както подбира дрехите си.

Индивидуално пригодени презервативи в личния ви размер - предимства за мъжете

Много мъже се отнасят критично към презервативите. Причината за това често е лош опит от младежките години или това, което са чували за презервативите: че са неудобни, отнемат усещането, стягат и разкъсват. Но си струва отново да поставите под въпрос тези натрупани предразсъдъци - защото в правилния размер вашият презерватив MISTER SIZE има много предимства:

Интензивно усещане с оптимална защита

С MISTER SIZE сексът е също толкова интензивен, колкото и без презерватив. Единственият тънък слой ви позволява да усетите всяко докосване и същевременно ви дава възможност да се отпуснете напълно. Защото не е нужно да се притеснявате за контрацепцията и безопасността - без недостатъците и рисковете, които носят другите контрацептивни методи. Нещо повече, малко по-обилният слой лубрикант на нашите презервативи гарантира още по-добър старт на любовната ви игра.

С MISTER SIZE можете да бъдете себе си като мъж.

Разбира се, усещането е глупаво, когато презервативът не приляга достатъчно плътно или самото му поставяне се превръща в състезание по умения и сила. Перфектният презерватив трябва да се разгъва лесно и да приляга като втора кожа - нещо естествено за MISTER SIZE. След като откриете личния си размер, вече няма да се налага да притискате. Презервативът просто ви пасва, независимо от размера на най-добрата ви част. Така че дори с презерватив можете да се чувствате напълно себе си и да се наслаждавате на страхотен секс като мъж. Най-добре е да го изпробвате веднага.