Skip to main content

Търсене на размери

Размери на презервативите в Mister Size - толкова индивидуални, колкото сте вие

Разбира се, обувките, ризата и сакото винаги пасват идеално, но замисляли ли сте се някога за правилния размер на презерватива? Сега MISTER SIZE слага край на универсалните размери и XXL. Вместо това получавате презерватив, който приляга като ръкавица. Определено ще усетите разликата - защото от този момент нататък усещането отново ще бъде за чист секс.

Приложението MISTER SIZE: за пионери и технологични ентусиасти

Интересувате се от технически иновации и бихте искали да разберете личния си размер на презерватива още сега? Тогава използвайте нашето приложение за измерване на размера на презерватива MISTER SIZE и го измерете директно с мобилния си телефон или таблет.

Измерете сега

За класически герои: измервателна лента MISTER SIZE

Разбира се, можете да се измервате и по класическия начин. Достатъчно е да разпечатате нашата измервателна лента MISTER SIZE и да започнете веднага.

Изтегляне на измервателна лента

Правилният размер на презерватива - защо е полезно да мерите!

Защо размерът на индивидуалния презерватив е толкова важен? Наистина ли си заслужава? Тук можете да разберете каква е разликата между стандартно и точно.

Правилният размер на презерватива

Диаграма на размерите на презервативите

Дължината на пениса не играе роля при избора на подходящ размер презерватив, а само ширината, тъй като презервативите винаги могат да се разгъват на дължина според нуждите. Ако размерът на презерватива е подходящ, защитата от нежелана бременност е гарантирана, дори ако презервативът е малко по-къс, но перфектният размер означава, че той не се изплъзва и не стяга.

Размерът на презерватива винаги се посочва като номинална ширина в милиметри, например 47 мм, 60 мм или 69 мм. Тази номинална широчина е резултат от широчината на презерватива в хоризонтално положение. Тази мярка обаче има малко общо с реалността, защото пенисът ви е кръгъл, а не плосък. За да ви препоръчаме подходящия размер презерватив, създадохме таблица за преобразуване.

Просто измерете еректиралия си пенис в най-дебелата му част, например с помощта на връвчица или ролетка. След това можете да определите подходящия размер от следната таблица с размери на нашите презервативи:

Размер на презерватива

За обиколка на пениса

За диаметър на пениса

Размер 47

9,5 - 10 см

3,02 - 3,18 cm

Pазмер 49

10 - 10,5 см

3,18 - 3,34 см

Pазмер 53

10,5 - 12 см

3,34 - 3,82 см

Pазмер 57

12 - 13,5 см

3,82 - 4,3 см

Pазмер 60

13,5 - 14,5 см

4,3 - 4,62 см

Размер 64

14,5 - 15,5 см

4,62 - 4,93 см

Размер 69

Повече от 15,5 см

Повече от 4,93 cm

Просто го изпробвайте...

Защо да отделяте време за измерване, когато можете просто да го изпробвате? Ако искате да изпробвате MISTER SIZE веднага и вече имате приблизителна представа за размера на презерватива, можете да поръчате един от нашите практически пробни комплекти веднага. Комплектите се състоят от три опаковки в три различни, но съседни размера. Вие решавате кой презерватив е най-подходящ за вас! Малък съвет: Ако в магазина срещнете "МИСЕР РАЗМЕР", тъмносинята лента в средата ще ви помогне да познаете правилния размер...

Опитайте сега

Покажете величието си - лесно е с правилния презерватив

Защо има различни размери презервативи?

Всеки човек е индивидуален - това се отнася както за характера, така и за тялото му. Ето защо обикновено пробваме дрехите, преди да ги купим. В края на краищата искаме всичко да пасва идеално и да се чувстваме добре навсякъде. Само с презервативи понякога изглежда, че всички пениси са еднакви. Но сигурно сте забелязали, че това е абсолютно невярно. Затова ние от MISTER SIZE си казахме, че искаме да отдадем дължимото на многообразието от мъже - със седем различни размера презервативи, един от които да ви пасне идеално. Разликата в усещането се забелязва веднага. Разбира се, това е и по-безопасно, защото сега всичко пасва идеално.

Какви размери има?

Повечето презервативи се предлагат само в стандартни размери. Номиналната широчина обикновено е между 52 mm и 54 mm. Съществуват и презервативи XXL, чиято номинална ширина обикновено е 55-57 мм. И така, виждате, че диапазонът наистина не е много широк. И ако не се вписвате в този модел, винаги ще имате проблеми с повечето презервативи. Или са твърде хлабави, или притискат и притискат неудобно. Така че не е чудно, че много мъже предпочитат да се справят без презервативи - което, разбира се, също не е добра идея.

За да се избегнат тези проблеми, MISTER SIZE ви предлага избор от седем различни размера - с номинална ширина от 47 mm до 69 mm. Това улеснява използването на презерватив, при който всички досадни странични ефекти вече не се проявяват. За да можете да се концентрирате изцяло върху най-красивото нещо на света.

Къде на опаковката е посочен размерът на презерватива?

При Mister Size вашият личен размер презерватив е ясно видим като цветно число от 47 до 69 на предната страна на опаковката. По този начин винаги можете да видите от пръв поглед дали купувате правилния размер за вас. Освен това на гърба на всяка опаковка на презерватива има и кратък задължителен текст, който посочва размера на презерватива като стандартна или номинална ширина. Например размерът на презерватива 60 съответства на стандартна ширина от 60 мм, като същото важи и за останалите размери.

Разберете собствения си размер на презерватива

Ако все още не знаете какъв е размерът на презерватива ви, има три лесни начина да разберете това:

PDF Измервателна лента за размери на презервативи

Мерителна лента MISTER SIZE

Просто разпечатайте, измерете и отчетете

Condom Sizer

Condom Sizer

Можете да се сдобиете с практичния Condom Sizer от избрани търговци на дребно или от време на време като част от специална оферта.

Мистър размер 3 опаковки

Опаковка

Използвайте тъмната лента на опаковката, ако можете приблизително да прецените размера си

Започнете веднага и скоро ще можете да се наслаждавате на страхотен секс с презервативи.

Научете още повече за презервативите

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Секс познания за презервативите

Определяне на правилния размер презерватив в 4 прости стъпки

Използването на правилния размер презерватив е важно за добрата защита. Тук можете да научите как да определите правилния размер в 4 лесни стъпки.

Kondom Anwendung
Нашите съвети за презервативи

Прилагане на презервативи

Какво трябва да имам предвид, когато използвам презервативи? Ето най-важните съвети, преди да използвате презервативи.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Секс познания за презервативите

Презервативи и размери на презервативите: Отговори на всичките ви въпроси

Всичко, което бихте могли да попитате за презервативите и размерите им, е отговорено в тази статия. Кликнете сега, за да прочетете повече.