Skip to main content

Вашите предимства

Когато контрацепцията е подходяща - Предимства на презервативите MISTER SIZE

Трябва да можете да се отпуснете напълно, когато става въпрос за най-красивото нещо на света - без притеснения, досадни дискусии или глупави контрацептивни странични ефекти. Точно за това са нашите презервативи MISTER SIZE: благодарение на индивидуалния си размер, перфектното прилягане и ултратънкия латекс, те са едва забележими, дават ви естествено усещане и в същото време осигуряват оптимална безопасност. Така че можете да се насладите на ползите заедно и да се отдадете на добрите чувства, без да се притеснявате за нищо на света. Защото понякога наистина може да е толкова просто.

Предимства за него

Търсенето на идеалния партньор важи и за контрацепцията: ако досега не сте били доволни от презервативите, вероятно просто още не сте намерили подходящия партньор за най-добрата си част. С MISTER SIZE в личния ви размер няма да се налага да се притискате, да се размотавате или да имате други неприятни странични ефекти. Едва ли ще го забележите, а усещането по време на секс е необичайно силно. В същото време, разбира се, тя ви защитава надеждно и ви дава усещане за сигурност - така че можете да се отпуснете напълно.

Искате ли да научите повече? Нашите тестери ни разказват за своите преживявания.

Прочетете опита на нашите тестери

Можем да се оставим на течението - и да се забавляваме през целия си живот

Сексът е особено хубав, когато двамата заедно поемат отговорност и след това се отдават един на друг с добро чувство. Mister Size ви дава идеалната възможност да го направите - защото с тънкия си и едва забележим слой презервативът вече не стои между вас, а се превръща в уникална връзка. Така че и двамата можете да се чувствате в безопасност и да се наслаждавате на секса с цялата му интензивност.

Любопитно? Изпробвахме го с двойки - тук те ни разказват за своите преживявания.

⚧Luis& Johanna - 39 & 41 години, от Любек

Главата ми е в облаците по време на секс, а не на контрацепция

Омръзна ли ви да сте единствената жена, която отговаря за контрацепцията? С MISTER SIZE вече не е необходимо да се чувствате виновни, ако съзнателно сте се отказали от хапчетата или други контрацептиви. Вашият съпруг, приятел или любовник винаги е напълно подготвен - и вече няма причина да не използвате презерватив.

PS: Ако все още не знаете размера на любимия си, просто вземете със себе си нашия пробен пакет и приспособлението за определяне на размера на презерватива. Ще имате неочакван ледоразбивач за началото на прекрасна любовна връзка.

Искате ли да научите повече? Нашите тестери имат какво да разкажат.

 

♀Alenya- 25 години, от Offenburg

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Новини

Моят презерватив е Mister Size

Потребителите на презервативи, които вече са изпробвали няколко презерватива, ни пишат отново и отново, че са намерили своя презерватив в MISTER SIZE. Разбира се, ние сме щастливи от това и затова искахме да знаем точно и да разкажем на другите за…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
За нас

Качество на презервативите

За да можем да гарантираме на нашите клиенти максимална безопасност, първокласните материали и строгият контрол са част от нашата стандартна програма.

Kondom FAQ
За нас

Често задавани въпроси по темата за презервативите и размерите им

Получете отговори на всичките си въпроси за презервативите, Вашия размер презерватив и MISTER SIZE като Вашия подходящ презерватив.

Mister Size Излезте от рутината си

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега

Опитайте нещо ново