Skip to main content

Вашите предимства на презервативите

Когато контрацепцията просто пасва - предимствата на презервативите MISTER SIZE

Трябва да можете да се отдадете напълно на най-красивото нещо на света - без притеснения, досадни дискусии или глупави странични ефекти при използването на контрацептиви. Точно за това са нашите презервативи MISTER SIZE: благодарение на индивидуалния си размер, перфектното прилягане и ултратънкия латекс, те са едва забележими, дават ви естествено усещане и в същото време гарантират оптимална безопасност. Така че можете да се насладите на предимствата заедно и да се отдадете на хубавите усещания, без да се притеснявате за нищо на света. Защото понякога наистина може да е толкова просто.

Преглед на предимствата на презервативите MISTER SIZE:

 • В 7 различни размера презервативи - презервативите вече не са твърде тесни или твърде широки: 7-те размера позволяват много по-прецизно прилягане в сравнение със стандартните презервативи, които често се предлагат само в няколко размера. Плътното прилягане помага да се избегнат проблеми като задушаване, изплъзване или загуба на чувствителност, което от своя страна подобрява комфорта и усещането по време на полов акт.
 • Изключително тънки за повече усещане: Тънката ни дебелина на стените също допринася за пълноценното усещане по време на полов акт, без да прави компромис с безопасността, разбира се.
 • Иновативни методи за измерване: Предлагаме подходящия за всеки метод за определяне на индивидуалния размер на презерватива - от приложение за измерване и измервателна лента за разпечатване до Condom Sizer - инструмент за измерване под формата на чекова карта. Можете също така да използвате нашата опаковка, за да оцените размера си.
 • Веган: Не използваме никакви животински продукти в производствения процес.
 • Всички останали предимства на презервативите: Разбира се, презервативите MISTER SIZE предлагат и всички останали предимства на презервативите, които можете да намерите подробно по-долу на страницата.

Предимства за мъжете

Търсенето на идеалния партньор важи и за контрацепцията: ако досега не сте били доволни от презервативите, вероятно просто още не сте намерили подходящия партньор за най-добрата си част. С MISTER SIZE във вашия личен размер няма притискане, досадно търкаляне или други неприятни странични ефекти. Почти няма да го забележите, а усещането по време на секс е необичайно интензивно. В същото време ви предпазва надеждно и ви дава усещане за сигурност - така че можете да се отпуснете напълно.

Искате ли да научите повече? Нашите тестери разказват за своя опит.

Прочетете преживяванията на нашите мъже тестери сега

Предимства за двойки

Сексът е особено хубав, когато и двамата заедно поемате отговорност и след това се отдавате един на друг с добро чувство. Mister Size ви дава идеалната възможност да направите това - защото със своя тънък и едва забележим слой презервативът вече не стои между вас, а по-скоро се превръща в уникална връзка. Така че и двамата можете да се чувствате в безопасност и да се наслаждавате на секса в цялата му интензивност.

Любопитно ви е да разберете? Помолихме двойки да го тестват - тук те разказват за своите преживявания.

Прочетете препоръките на двойките сега

Предимства за жените

Омръзна ли ви да сте единствената жена, която отговаря за контрацепцията? С MISTER SIZE вече не е необходимо да имате гузна съвест, ако съзнателно сте решили да не приемате противозачатъчни таблетки или други контрацептиви. Вашият съпруг, приятел или любовник винаги е напълно подготвен - и вече няма причина да не използвате презерватив.

ПС: Ако все още не знаете размера на вашия любовник, просто вземете със себе си нашия пакет с мостри и приспособлението за определяне на размера на презерватива. Това ще ви даде неочакван ледоразбивач за началото на един прекрасен любовен роман.

Искате ли да научите повече? Нашите тестери имат какво да разкажат.

Прочетете отзивите на жените сега

Предимства на презервативите като цяло

Винаги ли сте се чудили защо всъщност трябва да използвате презервативи? Презервативите предлагат редица предимства, както по отношение на сексуалното здраве, така и на контрацептивните методи.

 1. Лесна употреба: Презервативите са лесни за употреба и не изискват медицински грижи или дългосрочно планиране, което ги прави удобен вариант за много хора.

 2. Защита от инфекции, предавани по полов път: Презервативите са един от най-ефективните начини за предотвратяване на предаването на болести, предавани по полов път, включително ХИВ. Те образуват физическа бариера, която предотвратява обмена на телесни течности между партньорите, които могат да предадат инфекции.

 3. Подкрепа за общественото здраве: За съжаление броят на случаите на полово предавани болести отново нараства масово. Много от случаите остават неразкрити, но все още могат да бъдат предадени на други хора. Затова с презервативите сте на сигурно място, особено при нови или сменящи се партньори, и помагате да се гарантира, че болестите не могат да се разпространяват незабелязано.

 4. Предотвратяване на нежелана бременност: Презервативите са лесно достъпен и ефективен метод за предпазване от бременност. Когато се използват правилно, рискът от забременяване е много нисък. Научете повече за това колко безопасни са презервативите тук.

 5. Незабавна наличност и удобство: Презервативите са достъпни без рецепта и могат да се купят в аптеки, супермаркети и дори в автомати. Те са лесни за транспортиране и могат да се използват по всяко време. Разбира се, можете лесно да си купите презервативи и онлайн. Не е необходимо да ходите на лекар, за да получите рецепта, и не е необходим медицински преглед.

 6. Няма странични ефекти: За разлика от хормоналните контрацептивни методи, като противозачатъчното хапче, презервативите обикновено нямат странични ефекти. Те са добър вариант за хора, които искат да избегнат хормоните или не могат да ги използват поради медицински състояния.

 7. Насърчаване на отговорно сексуално поведение: Презервативите ви позволяват да поемете активна отговорност за вашето сексуално здраве и това на партньора ви.

 8. Подходящи за почти всички: Презервативите са подходящи за повечето хора, включително и за тези, които са алергични към латекс, тъй като има и презервативи, изработени от полиуретан или други хипоалергенни материали. Лошото усещане поради лошо прилягане вече не е аргумент, тъй като презервативите MISTER SIZE са особено чувствителни и се предлагат в 7 различни размера.

 9. Без увреждане на плодовитостта: презервативите не влияят на плодовитостта в дългосрочен план. След прекратяване на употребата им няма забавяне на връщането към нормална плодовитост, какъвто може да бъде случаят с някои други контрацептивни методи.

 10. Позволява гъвкавост: Тъй като презервативите се използват само при нужда, те предлагат гъвкавост, която не е възможна при много други контрацептивни методи. Затова те са идеални и за хора, които не са редовно сексуално активни. Както вече беше споменато в предишната точка, те също така не влияят на плодовитостта и можете гъвкаво да решите дали искате да пропуснете презерватива, защото искате да имате деца.

 11. Разнообразие и забавление: Презервативите се предлагат в различни размери, цветове, аромати и дори текстури, които могат да разнообразят и обогатят сексуалното преживяване.

 12. Евтини и леснодостъпни: В сравнение с други контрацептивни методи презервативите често са по-евтини и се предлагат без лекарски съвет или рецепта.

 13. Позволява спонтанен секс: С презервативите сексуалната активност може да се осъществи спонтанно и без предварително планиране, тъй като те могат да се използват веднага и няма преходен период от използването им до пълната защита от бременност, както е при хапчетата например. Освен това презервативите не изискват редовна употреба, както другите хормонални методи, за да се осигури пълна защита. Презервативите предпазват незабавно, когато се използват правилно.

 14. Повишаване на информираността и комуникацията между партньорите: Обсъждането на контрацептивните методи, включително използването на презервативи, може да подобри комуникацията между сексуалните партньори и да доведе до по-открити и честни отношения.

 15. Защита на секс играчките: Презервативите могат да се използват и за секс играчките, за да се улесни почистването им и да се предотврати предаването на инфекции между партньорите, особено когато играчките се използват съвместно.

С тези многобройни предимства презервативите играят съществена роля в контрацепцията и защитата от болести, предавани по полов път, и предлагат добър вариант за хората, които искат да практикуват безопасна и отговорна сексуалност. Благодарение на 7-те различни размера на презервативите MISTER SIZE има перфектно пасващ презерватив за почти всеки мъж. Това гарантира особено приятно и безопасно усещане. Най-добре е да ги изпробвате сега!

Определете размера на презерватива сега

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Новини

Моят презерватив е Mister Size

Потребителите на презервативи, които вече са изпробвали няколко презерватива, ни пишат отново и отново, че са намерили своя презерватив в MISTER SIZE. Разбира се, ние сме щастливи от това и затова искахме да знаем точно и да разкажем на другите за…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
За нас

Качество на презервативите

За да можем да гарантираме на нашите клиенти максимална безопасност, първокласните материали и строгият контрол са част от нашата стандартна програма.

Kondom FAQ
За нас

Често задавани въпроси по темата за презервативите и размерите им

Получете отговори на всичките си въпроси за презервативите, Вашия размер презерватив и MISTER SIZE като Вашия подходящ презерватив.

Mister Size Излезте от рутината си

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега

Опитайте нещо ново