Skip to main content

За нас

MISTER SIZE - Вашият спътник за по-добър секс

Сексът може да бъде перфектен. Ето защо MISTER SIZE създава перфектните условия, за да можете да се насладите на моментите заедно в цялата им интензивност. Тук можете да научите повече за нашите основни принципи и защо напълно вярваме в това, което MISTER SIZE представлява.

Над 20 години опит с презервативите

Нашият семеен бизнес започна да се занимава с производство на презервативи през 2001 г. и от самото начало всичко се въртеше около правилния размер на презерватива. В началото имаше само търсачка за намиране на правилния размер презервативи и нашият онлайн магазин Vinico, но скоро сами разработихме и презервативи, а Mister Size беше създаден през годините на базата на целия ни опит и обратна връзка с клиентите. Можете да научите повече в пълната история на Mister Size.

Днес, като клиент, все още имате директна линия към нас, така че ако имате въпроси, предложения или критики, очакваме да се свържете с нас, за да продължим да работим за усъвършенстването на перфектно пасващия презерватив. Искате ли да надникнете зад кулисите? Тогава се запознайте с екипа на Mister Size сега.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
За нас

Екипът на Mister Size

В нашата малка семейна фирма всички служители са напълно ангажирани и ентусиазирани да ви осигурят подходящия презерватив. Научете повече за хората, които стоят зад Mister Size, в един поглед зад кулисите.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
За нас

Качество на презервативите

За да можем да гарантираме на нашите клиенти максимална безопасност, първокласните материали и строгият контрол са част от нашата стандартна програма.

Kondom FAQ
За нас

Често задавани въпроси по темата за презервативите и размерите им

Получете отговори на всичките си въпроси за презервативите, Вашия размер презерватив и MISTER SIZE като Вашия подходящ презерватив.

Имате въпроси към нас?

Независимо дали сте частен клиент или търговец: Имате въпроси или се интересувате от нашия продукт? Тогава се свържете с нас директно, ще се радваме да ви помогнем! Вие сте търговец? Тогава разгледайте нашата зона за дилъри.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Германия

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Защитата на данните е много важна за нас

Без половинчати мерки - четирите основни принципа на MISTER SIZE

Ние като екип заставаме изцяло зад MISTER SIZE, защото ни е писнало от контрацептивни методи, които са просто добри. Тук не могат да се правят компромиси - всичко трябва да е наред. Защото само тогава можете да изпитате щастието на най-интимните моменти и да се насладите на времето си заедно в цялата му интензивност. За да направим всичко това възможно, всяка стъпка в MISTER SIZE се основава на нашите четири основни принципа.

Изключително тънкият материал осигурява интензивно усещане.

По време на секс усещането е най-важното - все пак искате да се насладите на няколко красиви мига заедно и да се отдадете изцяло един на друг. Разбира се, презервативът като приятел, спътник и другар в леглото не бива да пречи. Ето защо оптимизирахме нашите презервативи с размер MISTER, така че почти да не ги усещате. Благодарение на правилния размер, идеалното прилягане и дебелината на стената от 0,05 мм, по време на секс между вас има само тънък слой. Така че можете да се насладите на пълното усещане.

С нашите 7 размера всеки може да намери подходящия за него презерватив.

По отношение на секса няма универсални решения. Всеки човек е различен и това е прекрасно. Ето защо за нас стандартът е изключен - за нас вие сте личният акцент. Любовният ви живот е уникален. Така че получавате и идеалния си спътник: презерватива, който наистина ви подхожда. Може и да не е изработена по поръчка (все още), но сме много близо. Ще го усетите веднага.

Нашите продукти и материали са тествани и сертифицирани.

Когато става въпрос за контрацепция и защита, рядко има втори шанс. Ето защо всичко трябва да пасва по всяко време. Грешките са табу. За да ви предложим пълна надеждност, нашите презервативи са сертифицирани и подложени на внимателни тестове. Първокласното качество е абсолютно минимално изискване за нас - в края на краищата не само размерът трябва да пасва, но и всичко останало.

Перфектното прилягане и първокласните материали осигуряват високо ниво на безопасност.

Страхът и притеснението по време на секс са ненужни убийци на удоволствието и затова са абсолютно забранени за нас. Ето защо MISTER SIZE не само ви кара да се чувствате добре, но и осигурява максимална безопасност. Благодарение на индивидуалния размер и оптималното прилягане всичко седи точно както трябва. Без недостатъци - само надеждна защита за най-красивите часове заедно.

В какво вярваме!

В MISTER SIZE искаме да осигурим на всеки - независимо от формата му - най-добрия секс в живота му. Ето защо разработихме продукт, който е толкова уникален, колкото и неговият притежател.

Amazing Sex for everyone!

Страхотен секс за всички - Нашето кредо

Сексът отпуска, сексът доставя удоволствие, сексът ви прави щастливи - сексът прави (почти) всичко по-добро. Ето защо смятаме, че всеки заслужава страхотен секс. Не само веднъж, а отново и отново. Не бива да има излишни пречки за това, но се нуждаем от прости контрацептивни методи без притеснения и странични ефекти. Ето защо вярваме в MISTER SIZE. Защото тя прави точно това възможно.

Mister Size - Този презерватив е подходящ за вас!

С визията "Съвършенство в презервативите" творческият екип на Vinergy непрекъснато работи, за да направи презервативите още по-добри - още по-чувствени. Нашето твърдение: сексът с презерватив трябва да е толкова добър, колкото и без него! Ние се стремим към това всеки ден. След почти 20 години страст и опит в областта на презервативите с подходящ размер, ние пуснахме на пазара Mister Size. MISTER SIZE е презервативът, който изглежда като презерватив, предпазва като презерватив, но не се усеща като обикновен презерватив, когато се използва. Защо? Защото мъжете и жените не усещат почти нищо. Но не само нищожната дебелина е забележимо средство за подобряване на удоволствието: MISTER SIZE се предлага в седем различни размера - в крайна сметка, най-добрата част на всеки мъж е много индивидуална.

Искате да научите повече за Mister Size? ... тогава разгледайте тази страница.

Можете да научите как да определите размера на презерватива си тук.

Не, почти никой контрацептив не е 100% безопасен. Безопасността на контрацептивните методи се изчислява според индекса на Пърл. Индексът на Пърл на презервативите е 2-12, което означава, че от 100 жени, които използват презервативи в продължение на една година, от 2 до 12 ще забременеят. В сравнение с другите контрацептиви презервативът има доста слаби резултати. В повечето случаи това се дължи на грешки в приложението. Можете да научите повече за правилната употреба тук. Въпреки това, когато става въпрос за защита от полово предавани инфекции като ХИВ, сифилис, гонорея, хепатит В и хепатит С, презервативът осигурява високо ниво на защита.

Презервативите обикновено са изработени от каучукови материали, като по-голямата част от тях са от латекс. Те се използват по време на секс за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести и се поставят върху еректиралия пенис преди полов акт. Освен стерилизацията, презервативът е единственото средство за контрацепция за мъжете.

Презервативите сами по себе си нямат странични ефекти. Ако обаче имате алергия към латекс, те могат да предизвикат алергична реакция. Около 2 % от хората страдат от алергия към латекс. Затова има и презервативи без латекс.

Към често задаваните въпроси