Skip to main content

Когато всичко изведнъж е наред - предимства за вас като жена

Искате да се наслаждавате на цялостната защита на презервативите, но все пак да усещате партньора си пълноценно и изцяло? С MISTER SIZE можете да имате и двете! Аленя и Лота ви разказват за своя опит и за предимствата, които са придобили.

Препоръки от жени

Alenya - 25 години, от Offenburg

"Главата ми е в облаците по време на секс, а не на контрацепция".

"От няколко години съм свободна от страст! Обичам да опитвам нови неща - също и когато става въпрос за мъже. Така че, когато става дума за любов и секс, съм доста непостоянна, но когато става дума за контрацепция, винаги играя на сигурно. Залогът е твърде голям, за да имам манталитет на "ще се получи". Ето защо не искам да разчитам на другия човек за секс. Аз вземам решенията: за тялото си и за контрацепцията си.

Когато открих серията Mister Size, веднага се развълнувах. Това е нивото на перфектна подготовка, което търся. Сега мога да бъда напълно сигурна, че имам правилния размер за всяко от приключенията си. Всичко наистина пасва правилно и нищо не се изплъзва. В същото време ултратънката материя му е изключително приятна, което, разбира се, ме прави щастлива. Преди всичко обаче тя ми дава усещането за сигурност, от което се нуждая, за да се отпусна наистина."

Lotta - 31 години, от Osnabrück

"За мен по време на секс всичко трябва да е наред - и за двете страни".

"Аз съм много физическа и чувствителна личност и затова сексуалността никога не е била тема, която приемам с лека ръка.

По време на секс искам да бъда напълно ангажирана с партньора си и наистина да се разтопя в него. За да се получи, всичко трябва да е наред и двете страни да са напълно ангажирани. Ето защо презервативите са важна подробност за мен... те също могат да провалят една нощ. Ако нещо не пасва както трябва или мъжът усеща само част от това, което би могъл да почувства, цялото взаимодействие се проваля. Намирам за особено лошо, когато поставянето на презерватива се превръща в игра на умения и той дори може да се скъса при разгъването. Пълният убиец на удоволствието!

Поради тази причина презервативите не са предназначени само за мъже. Ако нещо не е наред, усещам го по същия начин."

Самоопределяне без недостатъци - предимствата на MISTER SIZE за вас като жена.

Като жена да вземете контрацепцията в свои ръце не е никак лесно, въпреки многото налични възможности. Хормоналните методи като хапчето често имат сериозни недостатъци, така че трябва да платите висока цена за сексуалното си самоопределение. Презервативите са много по-прости - ако не беше аргументът на много мъже, че презервативите ограничават усещането. За щастие, с MISTER SIZE това притеснение вече е в миналото. И сте напълно подготвени за всяка ситуация.

Съсредоточете се върху най-важното - независимо дали сте във връзка ...

Сексът винаги трябва да има шанса да се превърне в един от най-великите моменти. Ето защо MISTER SIZE създава условия, които ви позволяват да се отпуснете по време на секс - без да се притеснявате или да мислите за странични ефекти. Ако винаги сте смятали, че презервативите отнемат от интензивността на любовната игра, сега ще имате невероятно преживяване. Защото когато презервативът пасне идеално, той се навива за няколко секунди и почти не се забелязва и от двама ви. Можете да се вглъбите един в друг и да се насладите на прекрасни моменти на единение.

... или по време на секс за една нощ

Дори и особено ако сте свободни, презервативите са предпочитаното контрацептивно средство, защото когато правите секс с човек, когото (все още) не познавате, безопасността винаги е на първо място. Но това не означава, че трябва да приемате каквито и да било ограничения. Ако винаги имате със себе си един от нашите пробни пакети и приспособлението за поставяне на презервативи, ще откриете подходящия размер за нула време и ще можете да се насладите на еднократната връзка с цялата ѝ интензивност. Просто го изпробвайте.