Skip to main content

Откажете се заедно - предимства за вас като двойка

Дори и при сериозни връзки може да мине много време, докато най-накрая намерите идеалния контрацептивен метод. Ето защо нашите двойки първоначално бяха изненадани от положителния си опит с MISTER SIZE. Вижте какво казват те.

Препоръки от двойки

Luis & Johanna - 39 и 41 години, от Любек

"Ние сме взискателни - във всяка ситуация".

Луис: "Ние сме заедно от 16 години и винаги сме имали много добър сексуален живот. Поне от моя страна."

Йохана: "Аз нямам възражения!"

Луис: "Хаха, радвам се."

Йохана: "Преди една година обаче реших, че не искам да давам повече хормони на тялото си, затова спрях да вземам хапчета. Така че трябваше да потърсим нова контрацепция. Презервативите ми бяха любими още от самото начало: много безопасни и без сложна намеса в тялото. Освен това мисля, че вече достатъчно дълго се грижа сама за контрацепцията. С презервативите можем да поемем еднаква отговорност."

Луис: "Честно казано, в началото бях доста скептичен. Беше преди известно време, но имах лош опит с презервативите. Често те не прилягаха правилно и усещането беше наполовина по-добро от това без тях. Сексът остава на заден план."

Йохана: "Точно това ме накара. Не исках да влошавам това, което имахме. Ето защо проучих какво би било най-доброто решение по отношение на презервативите. След това попаднах на Mister Size чрез препоръки в онлайн форуми и веднага поръчах Condom Sizer у дома."

Луис: "Аз съм голям почитател на персонализираните продукти (в гардероба си имам два костюма, изработени по поръчка) и затова веднага харесах измерването. Пристигналите презервативи сякаш бяха създадени за мен от самото начало."

Йохана: "За първи път с презерватив след толкова дълго време без него бях наистина любопитна дали ще бъдем удовлетворени. Но всички мои притеснения изчезнаха след няколко минути. Беше хубаво както винаги."

Феликс и Нора - 34 и 27 години, от Витенберг

"Можем да се отпуснем и да се забавляваме в живота си".

Нора: "С Феликс сме заедно от три години. През по-голямата част от времето имахме връзка от разстояние, но преди шест месеца се преместих в Берлин, за да живея с него. В същото време започнах собствен бизнес и той не върви никак зле. Така че в момента имам много грижи... и толкова малко време за дете!"

Феликс: "При мен е подобно, затова сме напълно съгласни с планирането на дете: някой ден, но моля, не сега."

Нора: "Но все още обичаме да правим секс, и то много (смее се). Затова трябва да сме много внимателни."

Феликс: "Изборът на презерватив обаче не е лесен за мен, защото нямам среден размер на пениса. Вече два пъти ни се е случвало презервативът да се изплъзне по време на секс. Всеки път беше пълна бъркотия и това продължаваше да бъде стресиращо и за двама ни доста време след това. Точно това, което не искаш по време на секс."

Нора: "В един момент си казах: трябва да има презервативи, които да не предлагат само стандартен размер. Не можем да бъдем единствените, които имат нужда от малко индивидуалност."

Феликс: "Един приятел ми препоръча MISTER SIZE. Купих пакет от три размера, за да ги тествам, и с един от тях веднага почувствах: това е то."

Нора: "Сега сме много по-спокойни и е още по-забавно."

Поемане на отговорност и съвместно ползване - предимства за двойките

Особено при дългосрочна връзка си струва да подложите на проверка предишния си опит и съзнателно да потърсите отново перфектния контрацептивен метод и за двама ви. Презервативите често се използват само като спешно решение, когато хапчето вече не може да се използва заради страничните ефекти. Но това е подценяване на тяхната стойност. Защото, ако отделите малко време, за да намерите правилния презерватив с подходящ размер, контрацепцията ще бъде по-лесна и по-удобна от всякога.

Безгрижно удоволствие - с интензивно усещане благодарение на индивидуалния размер

С индивидуалните си размери MISTER SIZE гарантира, че можете да се наслаждавате на моментите си заедно без никакви притеснения. Презервативът приляга перфектно, без риск от изплъзване или стесняване по какъвто и да е начин. В същото време между вас има само много тънък слой. Ще се чувствате един друг толкова силно, колкото никога досега, и ще можете да се концентрирате изцяло един върху друг.

формирайте единица - както за контрацепция, така и за секс

Добре е за връзката ви, а следователно и за сексуалния ви живот, ако вземате важни решения заедно, без да се налага единият от вас да отстъпва. Ето защо MISTER SIZE създава идеалните условия за контрацепция: с индивидуално пригодения презерватив няма ограничения в усещанията, а страничните ефекти на хормоналните методи най-накрая остават в миналото. Вместо това получавате добро усещане във всяко отношение. Защото сте се погрижили за това заедно и сега можете да се насладите на ползите заедно - с прекрасни моменти на страхотен секс.