Skip to main content

Екипът на Mister Size

В нашия семеен бизнес всички служители са напълно ангажирани и ентусиазирани да ви осигурят най-доброто изживяване с презервативи. Научете повече за хората, които стоят зад Mister Size, с поглед зад кулисите. Запознайте се с нашия екип.

Ако имате някакви въпроси, предложения или критики, ние винаги сме щастливи да ви помогнем. Приемаме сериозно всички отзиви, за да подобряваме всеки ден вашето изживяване с презервативите MISTER SIZE. Моля, не се колебайте да използвате формата за контакт.

Ева

Нашата визия е да направим подходящи презервативи достъпни във все повече страни по света и това, заедно с нашия страхотен екип, е моята страст! Доброто ми настроение обикновено е заразно. Обичам добрите идеи и още повече да ги реализирам бързо заедно с екипа. Като управляващ директор осигурявам общ поглед и визия, както и добра екипна работа.

Ян

Защо обувките се предлагат в правилния размер, а не презервативите? Зададох си въпросите, които никой друг не си е задавал. Като основател на онлайн магазина за презервативи Vinico, като човека, който е един от създателите на марката презервативи My.Size и я направи известна в Германия, и като изобретателя на Mister Size, аз разработвам перфектно пасващи решения за нашите клиенти в много страни по света с креативност, усет към дизайна и повече от 20 години опит в бизнеса с презервативи.

Гюнтер

Обичам контакта и обмяната на информация с нашите клиенти. Съвместното разработване на идеи и съвместното им реализиране ми доставят огромно удоволствие всеки ден. Да се запознавам с клиенти и хора от цяла Европа и извън нея, а след това да се грижа за тях и да обменям идеи на ниво очи, е въпрос, близък до сърцето ми. Аз съм идеално подходящ за Mister Size, защото заедно с клиентите намирам индивидуални решения, за да направим Mister Size още по-успешен. Креативно и с нестихващ оптимизъм винаги намирам нови ентусиазирани клиенти, които продължават да правят Mister Size известен като отличен презерватив.

Бастиан

Работя в Mister Size от самото начало и съм свързана с компанията от 2013 г. Работата в Mister Size, както и презервативите, е толкова подходяща за мен, защото съм ентусиазиран да работя по нови проекти и винаги съм в търсене на правилното решение. Харесва ми разнообразието от различни задачи в Mister Size, независимо дали става въпрос за създаване на уебсайта, организиране на покупките и международната логистика или дори междудивизионна подкрепа в областта на маркетинга и продажбите.

Татяна

Обичам да използвам творческия си потенциал в най-различни области на компанията. Обичам разнообразните задачи и новите предизвикателства всеки ден. Грижата за нашите B2B и B2C клиенти и техните положителни отзиви за продуктите ни са най-големият ми стимул.

Алберт Айнщайн вече е знаел...

Успехът идва, когато правиш това, което обичаш.

Бианка

Стажантите правят само кафе? Не и в електронната търговия на MISTER SIZE! Дори като стажант бях в центъра на събитията още от първия ден и се развивах заедно с все по-нарастващите задачи. Сега, след като завърших обучението си, фокусът ми остава върху нашата област за електронна търговия и маркетинг. Независимо дали става въпрос за публикации в блогове, бюлетини или обслужване на клиенти: информирам нашите B2C клиенти по най-добрия възможен начин за MISTER SIZE, правилния размер презервативи или най-новите тенденции в секса и любовта.

Да не забравяме

Разбира се, не бива да забравяме да споменем всички работливи ръце в нашия екип, които не са споменати тук и които ни подкрепят енергично и с пълна отдаденост за Mister Size, както вътрешно, така и външно. Независимо дали става въпрос за нашите партньори за маркетинг, данъци и най-вече за усърдния ни складов персонал, който доставя нашите продукти до вашия дом или до многобройните магазини.

Вашият директен контакт с нас

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Германия

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Защитата на данните е много важна за нас