Skip to main content

Правилният размер на презерватива - ето защо си струва да се измери

Винаги ли сте имали чувството, че презервативите ви притесняват и отнемат част от усещането? Тогава имаме чудесни новини за вас: проблемът не е в презерватива като цяло, а в избора на презерватив и неговия размер. След като намерите подходящия за вас, едва ли ще усетите някаква разлика и най-накрая ще можете да се насладите на секса пълноценно, дори и с гума.

Перфектно прилягане вместо безсмислено сравнение на пениса

Вече не е тайна, че добрият секс не зависи от размера. Ето защо вашият размер е важен за MISTER SIZE - но само за да сте перфектно подбрани за следващата любовна сесия. С правилния размер най-доброто ви парче и ултратънкият презерватив образуват едно цяло, което накрая ви кара да забравите, че изобщо го има. Вече няма неприятно усещане, а само страхотен секс.

Определянето на размера на презерватива е лесно!

Преди да поръчате първата си опаковка MISTER SIZE, разбира се, първо трябва да определите личния си размер презервативи. Разработихме за вас три много прости метода:

Тъмна ивица върху опаковката на Mister Size

Тъмна ивица върху опаковката

Можете също така лесно да прецените размера на вашия презерватив, като погледнете тъмната ивица на опаковката ни. Ширината е различна на всяка опаковка, точно както и размерът на презерватива. Ако еректиралият ви пенис е широк колкото ивицата, този размер презерватив вероятно ще ви пасне.

Научете повече

Икона на измервателна лента

Рулетка MISTER SIZE - измервайте като надежден шивач

Ако предпочитате да измервате по класическия начин, просто разпечатайте нашата измервателна лента MISTER SIZE. Изрежете го и внимателно го поставете около еректиралия си пенис. След това можете лесно да отчетете личния си размер презерватив.


Внимание: Когато отпечатвате, изберете "няма" за настройката на страницата, за да може рулетката да се отпечата в точен мащаб.

Отпечатай сега

Condom Sizer

Condom Sizer - специалистът по размери за най-добрата ви част

Предпочитате ли истински инструменти, които са създадени за работа? Тогава нашият Condom Sizer е подходящото измервателно устройство за вашия избор. С този практичен инструмент във формат чекова карта можете да определите индивидуалния си размер за нула време и с пълна точност. Отсега нататък можете да се концентрирате върху най-важното по време на секс: Горещи моменти в безпроблемна връзка.

Прочетете повече

Разбира се, и като жена...

Презервативите не трябва да са само за мъже. Ако предпочитате да се подготвяте много преди датите или искате да направите нещо добро за любимия си, разбира се, можете да направите същото. Най-добре е да имате със себе си нашия пакет с практически образци, за да можете да започнете веднага.

Седем размера презервативи - и един от тях е вашият

Измервали ли сте се вече? След това е време за личния ви презерватив. MISTER SIZE се предлага в седем различни версии и вече знаете коя от тях ще бъде вашият нов спътник от сега нататък. Така че без значение дали подходящият ви презерватив е 47 мм, 60 мм или дори 69 мм - отсега нататък ще можете да се наслаждавате на секса с презерватив много по-добре. Така че се снабдете веднага с оборудване, а след това се отправете към следващия маратон за гушкане на дивана или към следващото приключение.