Skip to main content

Историята на MISTER SIZE - визията за перфектния презерватив

С ръка на сърцето: Кой мъж всъщност наистина обича презервативи? Вероятно едва ли. Дори основателят на компанията ни Ян Винценц Краузе не ги е ползвал досега. В аптеката има само стандартни размери. Презервативът е нещо като досадно задължение да предпазиш себе си и партньора си от трансмисивни болести, да предотвратиш нежелана бременност - но като цяло добрата стара гума се смята за убиец на страстта. Минава. Затова ние от Vinergy се заехме да търсим перфектно прилягащия презерватив, който да не ограничава удоволствието. Резултатът от нашето търсене е MISTER SIZE.

Ето как се появи Mister Size

Всичко започна с една мисъл: Защо всъщност носим обувки с подходящ размер, но не и презервативи? За Ян Винценц Краузе, изобретателя на MISTER SIZE, всичко винаги трябва да пасва добре. Така трябва да бъде и с презервативите. Роди се идеята: презервативи с подходящ размер!

2001 - Първият онлайн магазин с търсачка на презервативи

През 2001 г. Ян основава онлайн магазина Vinico(www.vinico.com), който все още помага на потребителите на презервативи да намерят правилния презерватив с помощта на търсачката за презервативи.

Онлайн магазинът за подходящи презервативи бързо става известен в Германия. Многобройни медийни репортажи (напр. във Focus, Men's Health) и медийни изяви, като например в предаването Kai Pflaume, допринесоха за популярността му в Германия. Работейки с Bravo, ProFamilia или дори с американския изследовател на секса Дейвид Шнарх, Ян печели посланици на темата. В същото време начинът за привличане на хората към темата става все по-сложен. Така например бяха създадени измервателни инструменти като Condom Sizer, с които мъжете могат лесно да определят размера си. Визията за убеждаване на възможно най-много хора по света да използват подходящи презервативи става все по-конкретна.

2008 г. - Разработване на първия размер презервативи

През 2008 г. стремежът към перфектно прилягащ презерватив става реалност: в лицето на Аксел Рот (R&S Consumer Goods GmbH), опитен производител на презервативи, Ян среща бизнес партньор и производител, който споделя идеята му и поръчва производството на MY.SIZE с най-високо качество и в 7 размера презервативи. My.Size се разпространяваше не само в нашия онлайн магазин Vinico, но имахме и ексклузивни права за разпространение на My.Size в Германия и някои други страни до края на 2020 г.

2019 - По-нататъшно развитие на Mister Size

Фактът, че презервативите трябва да пасват идеално, вече не беше достатъчен за Ян. Твърдението, че сексът с презерватив е също толкова добър, колкото и без него, накара Ян да продължи да работи върху още по-добри презервативи. Karex твърди, че е пионер на пазара на презервативи по отношение на разработката, качеството и устойчивостта и произвежда презервативи за известни марки презервативи в цял свят. Следователно правилният партньор трябва да разполага с най-добрите възможни презервативи.

Безбройните дискусии с клиенти и търговци на дребно допринесоха значително за разработването на презервативите MISTER SIZE, които бяха пуснати на пазара през 2019 г. MISTER SIZE е резултат от 20-годишния ни опит с презервативите и цялата ни страст! MISTER SIZE не само се предлага в 7 размера, но и е изключително подходящ за усещане.

Тадаа! Ако все още не сте усетили MISTER SIZE, можете да прочетете за него тук...

MISTER SIZE е презервативът, който изглежда като презерватив, предпазва като презерватив, но изобщо не се усеща като презерватив, когато се използва. Защо? Защото мъжете и жените не усещат почти нищо. Тя е тънка. Толкова тънък, че е почти невидим - само 0,05 мм. Дъх на нищо и все пак снабден с цялата необходима сигурност, за да се концентрира изцяло върху партньора и неговите интимни желания по време на гореща любовна игра.

Но не само изчезващата дебелина е осезаемо средство за увеличаване на удоволствието: MISTER SIZE се предлага в седем различни размера - в крайна сметка най-доброто нещо за всеки мъж е много индивидуално. Нашите презервативи прилягат идеално към еректиралия пенис, като се сливат с него в едно приятно цяло. Чорапите или ръкавиците също се предлагат в няколко размера, за да не се притискат или да не са прекалено широки и да не губят сцепление. Различните размери презервативи са логични и последователни. Дори измерването на обиколката с MISTER SIZER е изтръпващо преживяване. Поставянето на перфектно пасващия презерватив се превръща във вълнуваща част от любовната игра. В миналото посягането към презерватива е било синоним на дупка на похотта - но днес мъжете и жените бързо откриват, че тънкият и идеално прилягащ презерватив е ключът към безгрижното удоволствие.

Можете да се отдадете на безграничен екстаз, без да се страхувате, че презервативът ще се изплъзне, скъса или дори ще го загубите. Феликс и Нора, двойка от Витенберг, са опитали MISTER SIZE - и не искат да правят любов без него. "Можем да се отпуснем и да се забавляваме като за последно в живота си", казват двамата. "Главата ми е в облаците по време на секс, а не на контрацепция", пише друг клиент. Използването на MISTER SIZE гарантира точно това - можете да се отдадете на любовта, а презервативът ще свърши останалото.

Нашият творчески екип в групата компании Vinergy постоянно търси иновативната идея, тръпнещата новост, която обещава още по-голямо удоволствие и по-висок еротичен фактор. Ако искаш да правиш добър секс, трябва да можеш да дадеш свобода на мислите си - това беше отправната точка. Посягането към презерватива трябва да стане нещо естествено - без психически натиск, без страх, без вътрешна спирачка. Това, което дълго време се смяташе за безнадеждно начинание, сега се превърна в реалност с MISTER SIZE.

Нашата цел е да направим така, че всеки да може да прави най-добрия секс в живота си - под каквато и да е форма - дори с презерватив. Непрекъснато работим по този въпрос и се радваме да получим всякаква обратна връзка. Затова не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате въпроси, предложения или идеи за подобрение.