Skip to main content

Mister Size - истинско величие и по отношение на качеството на презервативите

За да можем да гарантираме на нашите клиенти максимална безопасност, първокласните материали и строгият контрол са част от нашата стандартна програма. Милиони потребители на презервативи по света се радват на високото качество на Mister Size, което се дължи на над 20-годишния опит в индустрията.

Суровини

Презервативите Mister Size са изработени от уникална смес от естествен каучуков латекс, която придава на продукта особено меки, устойчиви на разкъсване и с ниска миризма свойства. Това позволява на презервативите Mister Size да осигуряват интензивни усещания и същевременно надеждна защита. За постигане на оптимална съвместимост смазочното гелово покритие се състои от чисто силиконово масло, известно също като диметикон.

Сертифициране

Mister Size е сертифициран медицински продукт в съответствие с Директива 93/42/ЕИО на ЕС. В допълнение към вътрешния контрол на качеството, нашите системи за производство и управление се одитират редовно и официално в съответствие с ISO 9001 и ISO 13485.

Производство

За производството разчитаме на нашия дългогодишен партньор Karex, най-големия производител на презервативи в света. Презервативите Mister Size се разработват и произвеждат в Малайзия с най-модерно оборудване под надзора на опитни специалисти. Това означава, че нашите презервативи се произвеждат близо до мястото, където се добиват суровините, за да се гарантира възможно най-доброто качество. Всеки презерватив Mister Size е електронно тестван за наличие на дупки. Сместа от естествен каучук и чистото силиконово масло гарантират най-добрата съвместимост с кожата и безопасност.

Устойчивост

Karex гарантира справедливо заплащане на производствения персонал и липса на детски труд при производството на Mister Size.

Опаковката на презерватива е изработена от внимателно отпечатан картон. Не използваме излишни найлонови торбички или място за опаковане - девизът ни е: колкото е необходимо, толкова малко, колкото е възможно.

Презервативите Mister Size също са вегански.