Skip to main content

Без половинчати мерки - четирите основни принципа на MISTER SIZE

Ние като екип заставаме изцяло зад MISTER SIZE, защото ни е писнало от контрацептивни методи, които са просто добри. Тук не могат да се правят компромиси - всичко трябва да е наред. Защото само тогава можете да изпитате щастието на най-интимните моменти и да се насладите на времето си заедно в цялата му интензивност. За да направим всичко това възможно, всяка стъпка в MISTER SIZE се основава на нашите четири основни принципа.

MISTER SIZE Prinzip Individualität

Индивидуално


По отношение на секса няма универсални решения. Всеки човек е различен и това е прекрасно. Ето защо за нас стандартът е изключен - за нас вие сте личният акцент. Любовният ви живот е уникален. Така че получавате и идеалния си спътник: презерватива, който наистина ви подхожда. Може и да не е изработен по поръчка (все още), но сме много близо. Ще го усетите веднага.

MISTER SIZE Prinzip Gefühl

Чувствителен


Чувството е най-важното, когато става въпрос за секс - все пак искате да се насладите на няколко красиви мига заедно и да се отдадете изцяло един на друг. Разбира се, презервативът като приятел, спътник и партньор в леглото не трябва да пречи на това при никакви обстоятелства. Ето защо оптимизирахме нашите презервативи с размер MISTER, така че почти да не ги усещате. Благодарение на правилния размер, идеалното прилягане и дебелината на стената от 0,05 мм, по време на секс между вас има само тънък слой. Така че можете да се насладите на пълното усещане.

MISTER SIZE Prinzip Qualität

Качество


Когато става въпрос за контрацепция и защита, рядко има втори шанс. Затова всичко трябва да е наред по всяко време. Грешките са табу. За да ви предложим пълна надеждност, нашите презервативи са сертифицирани и подложени на внимателни тестове. Първокласното качество е абсолютно минимално изискване за нас - в края на краищата не само размерът трябва да пасва, но и всичко останало.

MISTER SIZE Prinzip Sicherheit

Сигурно


Страхът и притеснението по време на секс са ненужни убийци на удоволствието и затова са абсолютно забранени за нас. Ето защо MISTER SIZE не само ви кара да се чувствате добре, но и осигурява максимална безопасност. Благодарение на индивидуалния размер и оптималното прилягане всичко седи точно както трябва. Без недостатъци - само надеждна защита за най-красивите часове заедно.