Skip to main content
MISTER SIZE 60 три опаковки
MISTER SIZE 60 три опаковкиMISTER SIZE 60 (36 презерватива)MISTER SIZE 60 (10 презерватива)MISTER SIZE 60 (3 презерватива)MISTER SIZE 60 Задна част на опаковката

Фабио и още 1435 души харесват нашите продукти

MISTER SIZE 60

Широките, изключително тънки презервативи осигуряват удобно и безопасно прилягане. Открийте предимствата на Mister Size 60 сега!

Акценти:

 • широко прилягане за чувствителен пол
 • удобно и сигурно прилягане
 • чист интензитет благодарение на дебелината на стената от само 0,05 мм
 • прозрачен и гладък
 • материал: естествен каучуков латекс
 • номинална ширина: 60 mm

MISTER SIZE 60 се предлага в следните размери на опаковката:

3 презерватива
10 презерватива
36 презерватива

Можете да закупите нашите презервативи MISTER SIZE 60 бързо и лесно в следните магазини:

Мощен и интензивен - MISTER SIZE 60

Мощният пенис има много предимства - ако знаете как да го използвате добре. И разбира се, контрацепцията трябва да работи и без да си мислите всеки път, че най-доброто ви парче се задушава в твърде тесния презерватив. С MISTER SIZE 60 всичко пасва идеално и най-накрая можете да се концентрирате изцяло върху добрите чувства. Затова се насладете на момента и се оставете да се понесете към невъобразими висоти.

Удобно прилягане благодарение на индивидуалния размер на презерватива

Перфектно прилягащият презерватив е като втора кожа. Едва ли ще го забележите и ще можете да се наслаждавате на моментите заедно. Но за да го направите, първо трябва да намерите подходящия презерватив. Няма проблем с MISTER SIZE - защото тук можете да изберете личния си размер от широка гама. Разликата ще бъде облекчение. С адски добро чувство.

MISTER SIZE - 7 размера презервативи за по-добър секс

Седемте различни размера презервативи MISTER SIZE варират от ширина 47 мм до ширина 69 мм. Широка гама, която ви осигурява перфектно прилягане и интензивно усещане. И не се притеснявайте за намирането на подходящия размер. С помощта на MISTER SIZE Smart, измервателната лента MISTER SIZE или удобния уред за определяне на размера на презерватива ще разберете това за нула време.

Можете също така да поръчате нашите практични пробни комплекти, всеки с три различни размера, които са съседни един на друг, за да започнете работа. Във вашия случай ще ги получите в размери 57 - 60 - 64.

Вашият MISTER SIZE 60 в три различни размера на опаковката

Независимо дали става въпрос за бърза връзка между две крачки, случаен секс или за интензивната фаза на влюбване - правилният презерватив, разбира се, винаги е наличен в правилния размер на опаковката:

 • 3 броя - за практическо изпробване
 • 10 части - за следващите ви любовни нощи
 • 36 броя - запасът за оптимисти и пестеливи хора

Ако вече знаете размера си и сте се научили да го оценявате, най-добре е да купите няколко опаковки предварително. Тогава няма да се налага да поръчвате отново скоро.

Доказано качество

MISTER SIZE ви дава изцяло ново усещане по време на секс и същевременно предлага оптимална безопасност. Защото само по този начин можете да се отпуснете напълно по време на любовната игра. Ето защо всички презервативи MISTER SIZE отговарят на стандарта DIN EN ISO 4074:2002 и са подложени на внимателни тестове. Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

Презервативите MISTER SIZE се предлагат не само в 7 различни размера, така че всеки мъж да може да открие перфектния си контрацептивен партньор. Освен това те са по-тънки и следователно по-чувствителни от обикновените презервативи.

Характеристики

Номинална ширина: 60 mm

номинална дължина: 200 mm

Дебелина на стената (дебелина на презерватива): 0,05 мм

Цвят: прозрачен

Форма: цилиндрична, идеално прилягаща и лесно разгъваща се, с резервоар

Смазка: изключително влажна

веган: да

Тествано качество

Дерматологично тестван и 100% електронно тестван

Сертифициране: CE 0120 / ISO 4074

Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

EAN в търговията:

Опаковка от 3 части: 4260605480133 Опаковка от 10 части: 4260605480140 Опаковка от 36 части: 4260605480157

Основната съставка на презервативите MISTER SIZE е латекс. Той се добива от каучуковото дърво и следователно е чист природен продукт, който освен каучук се състои основно от вода, но в малки количества и от смоли, протеини и минерали.

При производството на презервативите MISTER SIZE се използва само първокласен естествен каучуков латекс от внимателно подбрани доставчици. Латексовата смес съдържа и други съставки, които са отговорни за добрата разтегливост, безопасната устойчивост на разкъсване и приятната неутрална миризма.

Пълен списък на съставките на презервативите MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-полиизопрен (естествен каучуков латекс).
 • цинков диетилдитиокарбамат (ускорител)
 • Фенол, 4-метил, продукти на реакцията с дициклопентадиен и изобутен (антиоксидант)
 • Цинков дибутилдитиокарбамат (ускорител)
 • цинков оксид (активатор на вулканизацията)
 • Сяра (вулканизиращ агент)
 • Калиев хидроксид (сапун)
 • Мастен алкохол (сапун)

Информация в съответствие с Регламент за безопасност на продуктите (ЕС) 2023/988

Информация за производителя

Сертификати

Инструкции за употреба