Skip to main content

Фабио и още 1435 души харесват нашите продукти

Презервативи със собствен дизайн като рекламни подаръци

Mister Size вече се предлага и като промоционални презервативи. За B2B клиентите презервативите са изключителни, необичайни рекламни подаръци с висока стойност на припомняне, но и частните клиенти могат да се възползват от необичайната идея за подарък с индивидуален дизайн.

Акценти:

 • Единичен презерватив в малка буква
 • за индивидуално отпечатване
 • необичайна рекламна среда
 • висока стойност на отзоваване
 • на разположение от 500 броя
 • също и за партита или ергенски партита

Моля, свържете се с нас директно за вашата индивидуална оферта или поръчка:

Защо рекламни презервативи?

Страхотна идея: промоционални презервативи! Презервативите с печат или презервативите с лого са необичайни и привлекателни рекламни подаръци за почти всеки повод. При нас можете да отпечатате презервативи и да ги разпространявате като дръзки рекламни презервативи сред хората с отворени възгледи.

Промоционални презервативи: нахални, секси и хумористични

Подарете една гума, две или три. Можете да убиете няколко заека с един удар. Печатаните презервативи привличат вниманието, рекламното послание остава в паметта на потенциалните клиенти, а партньорът може да се наслади на безопасен секс и по време на вечерното голо тяло или сутрешното бързане. Разбира се, презервативите с печат нямат рекламен отпечатък върху самия презерватив, а печатаме само опаковката на презерватива. Няма ограничения за мотивите и вашата креативност с нашите рекламни презервативи: Автомобили, пиктограми, остроумни поговорки или логото на вашата компания се вписват идеално върху удобната опаковка за презервативи. Външната опаковка може да се използва и като атрактивна рекламна площ.

Атрактивно рекламно пространство: презервативи с отпечатък

Книжките със запалки, пакетчетата със захар и блистерите с кондензирано мляко отдавна се използват като рекламни средства. Печат върху презервативи - рекламните творци се осмелиха да го направят едва след като сексът вече не е тема табу и рекламите за безопасен секс се въртят по екраните в най-гледаното време. Само преди няколко години клиентите се смущаваха, когато продавачката на касата крещеше през цялата търговска зала: "Юта, колко струват презервативите?" Днес малцина се изчервяват, когато пазаруват презервативи. Напечатаните презервативи със забавни мотиви са на показ на касата и вече не са скрити на пода в аптеката. Печатът върху презервативи е ефективна алтернатива за компании с малък бюджет за реклама, които все пак искат да окажат голямо въздействие. Промоционални презервативи се открояват - Вашата компания се откроява, когато използва промоционални презервативи като маркетингова стратегия. Със сигурност!

Напечатайте си презервативи: Просто и евтино

Презервативите винаги са безопасен залог - както в рекламата, така и по време на секс. Малките контрацептиви, презервативите или Frommser (както ги наричат по името на изобретателя Юлиус Фром) са предмет на най-високи стандарти за качество и се поръчват от нас от избрани производители на марки. Можете да избирате между различни марки, размери и дори аромати, преди да дойде време за проектиране и отпечатване на презервативите. С ребра, с шипове, цветни или с чудовищни размери - ние ще отпечатаме всяка опаковка за презервативи, която желаете. Класическите рекламни презервативи са квадратни, практични и евтини. Можете лесно да изберете от нашите шаблони за дизайн, за да изработите своите рекламни презервативи, или да се свържете с нас поверително по пощата. Осъществяваме всяка идея за реклама на вашите презервативи с печат.

Безопасен залог, безопасна реклама: презервативи с лого

В допълнение към индивидуално опакованите и отпечатани презервативи, ние разработваме за вас и практични сгъваеми картички със залепени опаковки от презервативи, които гарантирано привличат вниманието като пощенски пратки (директна поща) или на търговски панаири и партита. Отпечатаните презервативи с логото се побират във всеки плик, не увеличават обема, но допринасят за безопасното разпространение на вашата реклама. Когато нещата трябва да се движат бързо: Миниопаковки със стикери. Присъединете се и го направете с промоционални презервативи. Никъде не е по-бързо и по-безопасно да получите най-добрия си рекламен удар.

За съжаление промоционалните презервативи MISTER SIZE се предлагат само в размер 57. Имате нужда от друг размер презерватив за вашата промоция? Моля, свържете се с нас, за да ни изпратите запитване за индивидуално решение.

Характеристики

Номинална ширина: 57 мм

Дължина на презерватива: 185 мм

Дебелина на стената (дебелина на презерватива): 0,05 мм

Цвят: прозрачен

Форма: цилиндрична, идеално прилягаща и лесно разгъваща се, с резервоар

Смазка: изключително влажна

веган: да

Тествано качество

Дерматологично тестван и 100% електронно тестван

Сертифициране: CE 0120 / ISO 4074

Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

Основната съставка на презервативите MISTER SIZE е латекс. Той се добива от каучуковото дърво и следователно е чист природен продукт, който освен каучук се състои основно от вода, но също така в малки количества от смоли, протеини и минерали.

При производството на презервативите MISTER SIZE се използва само първокласен естествен каучуков латекс от внимателно подбрани доставчици. Латексовата смес съдържа и други съставки, които са отговорни за добрата разтегливост, безопасната устойчивост на разкъсване и приятната неутрална миризма.

Пълен списък на съставките на презервативите MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-полиизопрен (естествен каучуков латекс).
 • цинков диетилдитиокарбамат (ускорител)
 • Фенол, 4-метил, продукти на реакцията с дициклопентадиен и изобутен (антиоксидант)
 • Цинков дибутилдитиокарбамат (ускорител)
 • цинков оксид (активатор на вулканизацията)
 • Сяра (вулканизиращ агент)
 • Калиев хидроксид (сапун)
 • Мастен алкохол (сапун)