Skip to main content

Как да превърнем Деня на влюбените в незабравим ден

Денят на влюбените е точно зад ъгъла. Пригответе се за много разговори за любовта, връзките и всичко, свързано със секса. Независимо дали искате да прекарате Деня на влюбените в уюта на своя дом или да празнувате в любимия си ресторант, винаги има нови начини да направите вечерта изключително специална. Знаем, че планирането на перфектната вечер често може да се окаже трудна задача, затова се опитваме да ви подкрепим, за да направите своята вечер незабравима. Събрахме няколко съвета за това как да запомните Деня на влюбените.

Бъдете подготвени

Неслучайно Денят на влюбените се отбелязва на 14 февруари едновременно с Деня на презерватива, защото това е идеалната възможност да напомним на хората колко е важно да използват презерватив за безопасен секс. Знаем, че няма нищо по-лошо от това да осъзнаете в този момент, че подходящият презерватив е свършил или че не носите подходящия размер презерватив. Затова е важно да сте подготвени, за да превърнете Деня на влюбените в незабравим момент.

Ако отдавна не сте измервали пениса си, за да определите правилния размер на презерватива, или ако никога не сте го измервали отново и обикновено избирате "обикновени презервативи" и се надявате на най-доброто - сега е идеалният момент да го направите. Един размер презерватив не е подходящ за всички! Ако носите презерватив с неправилен размер, това може да доведе до множество проблеми - от изплъзване, през скъсване до усещане за стягане и дискомфорт - и всичко това може да доведе до по-малко задоволителен сексуален живот и по-висок риск от заразяване с полово предавана инфекция или забременяване. Ето защо предлагаме седем различни размера, за да можете да използвате подходящия размер презервативи за безгрижен и безопасен сексуален живот. В края на краищата правилното поставяне на презерватива е ключът към страхотно сексуално преживяване.

Определете размера на презерватива сега

Денят на влюбените е денят на презерватива

През 2009 г. Фондацията за здравеопазване при СПИН от САЩ организира Ден на презерватива, за да запознае хората със значението на презервативите, да подобри образованието и да насърчи използването на презервативи. Кампанията има за цел да повиши осведомеността за безопасен секс и по този начин да намали разпространението на ХИВ.

Затова от 2009 г. насам Денят на презерватива се провежда всяка година по същото време като Деня на влюбените - 14 февруари.

Подготовка за вкъщи

Незабравимата вечер за Свети Валентин е свързана с обстановката - тя не само създава подходящото настроение, но и може да превърне една съвсем обикновена вечер в наистина незабравим момент. Затова трябва да помислите как искате да запомните тази вечер и какво ще оцени партньорът ви. Ето няколко от най-разпространените начини за създаване на романтична вечер:

  • В Деня на влюбените се погрижете спалнята да бъде уютна и спокойна - това може да означава да почистите или приберете прането, което може да се е натрупало върху скрина.
  • Ако например знаете, че партньорът ви има любима ароматна свещ, купете я предварително, за да е готова за романтичната вечер.
  • Подредете нещата: уверете се, че всичко, което ще използвате, е под ръка, независимо дали става дума за масажно масло, лубрикант или презерватив с подходящия размер - не искате романтиката да бъде прекъсната, защото все още търсите нещо важно.
  • Уверете се, че няма разсейващи фактори. Дръжте всички телефони далеч от спалнята - не искате да сте във вихъра на сексуалното удоволствие и тогава телефонът ви да започне да звъни. Възможно е също така да имате домашни любимци и да ги държите далеч от спалнята - каквото и да е, предварителното обмисляне на потенциалните разсейващи фактори е добър начин да се гарантира, че вечерта ще бъде възможно най-запомняща се.

Направете го игриво

Страстен, похотлив и игрив - три думи, които трябва да описват всеки сексуален живот. Знаем обаче, че може да е твърде лесно да попаднете в сексуална рутина, която е загубила игривия аспект. Ако това е вярно за сегашния ви сексуален живот, може би е време да запалите отново тази магическа искра. Ето няколко начина да направите секса по-игрив в Деня на влюбените.

Добавяне на смазка

Лубрикантът е един от най-лесните начини да направите секса по-игрив. Той не само предотвратява неловкото усещане за секс, ако се чувствате малко сухи там долу, но също така може да подобри различните позиции, може да се използва със секс играчки и презервативи и създава нови и приятни усещания.

Открийте лубрикант сега

Опитайте нови позиции

Ако имате чувството, че в сексуалния си живот правите една и съща поза отново и отново, може би е време да експериментирате с нещо ново. Със стотици секс пози, от които можете да избирате, ще бъдете разглезени, когато става въпрос за създаване на незабравими моменти. Не само ще изпитате по-голямо сексуално удоволствие, но и ще се забавлявате много повече, маневрирайки във всевъзможни позиции и ъгли. Някои от любимите ни позиции са: Обърната каубойка, позиция " Тиха топка" и "Лъжици".

Дразнене

Част от незабравимия момент и удовлетворяващия сексуален живот са очакването и вълнението, които трябва да предшестват оргазма. Дразненето е една от най-добрите техники за прелюдия, които можете да използвате - то не само повишава напрежението и възбудата, но и засилва сближаването и интимността и насърчава експериментирането с ерогенните зони на другия. Има много различни начини да дразните партньора си. Ако дразненето е новост за вас, защо да не опитате на този Свети Валентин?

Започнете с бавно галене и целуване на врата на партньора си и вижте как ще реагира. Можете да използвате и превръзка за очи, за да увеличите вълнението и преживяването. Партньорът ви няма да знае кои зони ще галите и ще бъде изпълнен с вълнение и очакване. След това бавно се придвижвайте надолу по тялото, като използвате устата, езика и дъха си, за да докосвате и възбуждате или гъделичкате различни области, и наблюдавайте как партньорът ви се напряга, когато усеща, че се задълбочавате все повече и повече, докато стигнете до гениталиите. Тук можете бавно да започнете да стимулирате гениталиите с устата си - ако искате да увеличите напрежението и стимулацията, можете да спрете точно преди партньорът ви да достигне оргазъм и да опитате нещо друго за известно време, за да отложите кулминацията и да поддържате високото напрежение за по-дълъг период от време.

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега