Skip to main content

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Да, движението за позитивно отношение към тялото направи много добри неща през последните години: Защото тя насърчава жените да застанат зад тялото си - без значение дали са дебели или слаби, с портокалова кожа или без, с грим или без. Най-важното е да бъдете себе си и да не се срамувате от това. Няма причина за това: Всеки е обичан по свой собствен начин. И скъпи мъже: това, което насърчава жените, е полезно и за вас. Защото, разбира се, ние също сравняваме. Това важи не само за мускулите на ръцете и (може би не или само частично) изпилените коремни мускули, но преди всичко за една много специална част от тялото, която ни доставя много удоволствие, а понякога, за съжаление, и трудни мисли. Така винаги стигаме до прословутото "сравнение на пишки", при което е твърде лесно да се почувстваме зле. Но почакайте малко! Защо е така?

Проблемът със средната стойност: Каква дължина на пениса всъщност е нормална?

В интернет лесно можем да разберем каква е средната дължина на най-доброто произведение в тази страна - и ако сме под нея, бързо се чувстваме глупаво. Това, разбира се, е глупост, защото средната стойност си е средна стойност: съответната част от мъжете ТРЯБВА да са под нея, иначе принципът изобщо не би работил. Така че ако сте под средното ниво, можете да сте сигурни, че голяма част от другите мъже се чувстват по същия начин. Наистина ли това е причина да се срамувате? Абсолютно не! Между другото, средната дължина на пениса в Германия е 13,12 см в изправено състояние - което е повече от значително по-малко от дължината на пениса на повечето порноактьори. Така или иначе, в сравнение с тях ние обикновено получаваме по-скъпо, поради което те често стават изпълнители. Но ако не се стремите към кариера на порнозвезда, по-малкият пенис е напълно подходящ - а често дори много по-удобен. Дължина от 10 см или повече е напълно нормална. В противен случай можете да правите страхотен секс и с по-къс пенис. И да се срамувате от това? Категорично не!

Капанът на съвършенството: почти винаги сме недоволни от себе си

Добре, може би завиждате на другите, защото имат по-голям или по-хубав пенис. Това е напълно нормално, ако искате да ревнувате. Но не е нужно, защото независимо как изглежда пенисът ни или която и да е друга част от тялото ни, винаги ще намерим нещо, което не ни харесва. Дори супермоделите, които в очите на мнозина изглеждат абсолютно перфектно, постоянно виждат проблемни зони по себе си. Имаме нещо като вграден механизъм, който автоматично търси дефекта. И ако се вглеждате достатъчно дълго, винаги ще откриете несъвършенства, които не трябва да бъдат такива. Така че тя спира само когато спрете да се тревожите за нея. И сега е доста подходящ момент за това. Така че отстоявайте себе си и по-добре се гордейте с това, което имате! Редовно осъзнавайте, че не тялото ни определя дали сме щастливи - това е нашето отношение и на свой ред - нашите мисли. Чувството за себе си е в нашите ръце. Това е една от най-големите тайни на щастието. Звучи добре, нали?

Три убеждения за вас и вашия пенис

За да ви помогнем да вярвате повече в себе си и в пениса си в бъдеще, бихме искали да споделим с вас три важни мисли. Може да ви се струват малко странни пенис вярванията, няма проблем. Въпреки това ви молим да ги прочетете накратко и едва тогава да прецените. Защото докато ви помага да се чувствате по-добре, може да е малко странно. Така че действайте!

  1. Вашият пенис е уникален и със сигурност има някои негови характеристики, които са ви накарали да се запитате дали са нормални: Например, освен че е голям, той може да е крив, може да е малко по-дебел или да изглежда малко по-тънък. Такива особености понякога изглеждат странни - особено когато става въпрос за най-хубавата част, за която не знаем как изглежда при другите мъже. Но факт е, че също като нас, всеки пенис е различен. А това означава, че пенисът ви е уникален. Никой друг в света няма пенис като него. Това само по себе си е доста готино и определено е достатъчна причина да се чувствате добре. Затова се гордейте с уникалния си пенис!
  2. Пенисът ви е очарователен и ако сте във връзка, партньорът ви определено ще хареса пениса ви. Преди да започнете да се притеснявате и да се чувствате зле заради съмненията си, моля, поне веднъж улеснете себе си: повярвайте ѝ (или на него)! Пенисът ви е наред такъв, какъвто е - и ако знаете как да се справяте един с друг, ще правите фантастичен секс. Не бива да го застрашавате с фалшиви съмнения в себе си, а просто да му се наслаждавате. Пенисът ти е възхитителен. И вие имате партньор, който е осъзнал точно това. В малко вероятния случай, че тя не харесва пениса ви, може би просто не е подходяща за вас. Вие сами ще прецените това, но можете да бъдете сигурни: има жени, които харесват пениса ви. Това е обещание! И определено трябва да го направите сами. В края на краищата вие сте един доста готин екип, който, надяваме се, ще прекара още много прекрасни моменти заедно.
  3. Пенисът ви е такъв, какъвто си го направите. Добре, звучи малко банално... Но всъщност става дума не толкова за размера, колкото за правилната техника. С огромен пенис можете бързо да си навлечете неприятности, ако не знаете как да го използвате, а с малък пенис можете да предизвикате страхотни усещания у партньорката си, ако умеете да боравите с него и уцелите точните места. Така че основните физически изисквания са различни, но шансовете за фантастичен секс са налице за всички. Не искате да ги съсипете с лоши чувства, нали? Така че се захващайте, вместо да си блъскате главата напразно! Говорейки за техниката: всеки може да я научи. Така че само от вас зависи какво ще правите с пениса си - независимо колко голям или малък е той и дали е изкривен. Най-добре е да започнете възможно най-скоро. Тогава скоро ще можете да се наслаждавате на напредъка си, когато сексът стане наистина горещ.

И така, какво мислите за нашите три убеждения? Вие сте с нас? Нашият съвет: От време на време си давайте сметка за тях и не им позволявайте да ви потискат. Вместо това се наслаждавайте на фантастичен секс! Разбира се, можете да се доверите на MISTER SIZE за правилния размер на презерватива, както вероятно вече знаете. Защото с нашите презервативи всичко е точно съобразено с размера на пениса ви. Именно това го прави наистина забавен.

Позитивното отношение към тялото в най-добрата му форма - изключителен пример, с който да завършим

Един донякъде груб и в същото време много впечатляващ пример за позитивност на тялото или позитивност на пениса ни е оставен от покойния художник Албрехт Бекер. В националсоциалистическа Германия е вкаран в затвора заради хомосексуалността си и изненадващо открива удоволствието от болката в татуирането. Това се запазва и след освобождаването му и в един момент той татуира цялото си тяло. Което само по себе си е доста смело. Някои от татуировките не бяха съвсем сполучливи и въпреки това той се придържаше към тях - дори когато на стари години те придобиха неясни форми и цялото му тяло изглеждаше черно. И не само това: Бекер е бил много експериментаторски настроен и в един момент е смятал, че топките му могат да бъдат малко по-големи. Затова постепенно инжектира парафин в тестисите си - вещество, използвано от лекарите за козметична хирургия. В крайна сметка той вкарал в тялото си четири литра парафин, който не само останал на предварително определеното място, но се преместил и накрая се увил около пениса му. Тя се превърна в доста деформирана издутина и вече не можеше да се използва в обичайния смисъл. Но вместо да крие тази част от тялото си от срам, Бекер открито показва пениса си и така се превръща в необикновения художник, за когото си спомняме днес. Това в никакъв случай не означава, че трябва да му подражавате. Не е задължително да намирате това, което той е направил, за красиво - затова е по-добре да оставите най-доброто си произведение такова, каквото е. Но фактът, че е имал смелостта винаги да стои сам, е абсолютно страхотен. И може да ни вдъхнови и насърчи в бъдеще в моментите, когато се съмняваме в тялото си.

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина правилният начин за постигане на равенство в секса?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант - за да върви сексът като по вода

Прочетете сега