Skip to main content

Презервативът на 12-те най-популярни други езика

Лятната ваканция може да дойде, с нашия списък сте перфектно подготвени за всеки горещ флирт дори на почивка.

Вашата почивка може да дойде!

Лятото винаги е популярно време за пътуване. Горещите температури не само ви носят добро настроение, но и допринасят за един или два ваканционни флирта. За да не ви се преплита езикът в решаващия момент и за да можете да мислите за безопасност дори когато е над 30 градуса на сянка, преведохме думата презерватив на 12-те най-популярни езика:

  1. Френски - préservatif: На езика на любовта, разбира се, винаги трябва да сте подготвени за всички възможни случаи, независимо дали отивате на почивка във вътрешността на страната, в Средиземноморието или на брега на Атлантическия океан!
  2. Испански - condón: Независимо дали сте в нощния живот на Майорка, или на плажа в Барселона, трябва да имате със себе си презервативи или да можете да си ги купите в Испания, когато нещата станат горещи.
  3. Гръцки - προφυλακτικό (profylaktikó): За да сте максимално подготвени за всичко по време на почивката си в Гърция, трябва да се запознаете с тази дума. Тогава нищо няма да попречи на ваканционния флирт под гръцкото слънце!
  4. Хърватски - kondom: Хърватското Адриатическо море е фантастично красиво и запознанството с него става бързо! Затова бързо научете правилната лексика!
  5. Шведски - kondom: множественото число е "kondomer". Така че речникът не е труден за запомняне дори по време на скандинавска почивка.
  6. Датски - kondom: На север също може да стане горещо, а и лексиката не е толкова трудна за запомняне!
  7. Холандски - condoom: В Холандия понякога има дори специални магазини, специализирани в презервативи, така че вече нищо не пречи да се купуват презервативи.
  8. Тайландски - ถุงยาง (T̄hung yāng): Дори и в тропически климат безопасността винаги трябва да е на първо място, така че освен че можете да купувате презервативи на място, можете, разбира се, да вземете със себе си подходящи презервативи, докато сте на място!
  9. Турски - prezervatif: горещо приключение в Босфора или Средиземно море? Уменията ви по чужд език няма да ви попречат!
  10. Унгарски - Óvszer: Можете също така да се насладите на почивката си на езерото Балатон, а ако ви свършат презервативите, можете да си купите още.
  11. Немски - Kondom: Пътувате до добрата стара Германия? Там можете да си купите презервативи в много магазини.
  12. Английски език - Condom: Английският език се разбира в много части на света. Така че с "Condom" можете да си помогнете почти навсякъде.

Ако искате да закупите презервативи Mister Size във вашата страна, можете да намерите подходящите магазини на страниците на съответните страни. За съжаление, Mister Size не винаги е достъпен на място, така че ако искате да сте на сигурно място, вземете със себе си пакет презервативи по време на почивката.

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега