Skip to main content

Приложение на презервативи - официалното ръководство за Mister Size

Какво трябва да имам предвид, когато използвам презервативи? Как да използвам презерватива правилно? Научете повече за използването на презервативи тук.

Преди да започнете

Презервативите от Mister Size са лесни за употреба и забавни за използване. Когато се използват правилно, те помагат за предотвратяване на бременност и предаване на болести, предавани по полов път. За да осигурите оптимална защита, трябва да знаете или да откриете подходящия за вас размер презерватив. Всички инструкции за използване на презервативи ще намерите в края на тази статия и, разбира се, официално във всяка опаковка на презерватива.

След като сте намерили подходящия презерватив, разгледайте внимателно опаковката и проверете дали не е повредена. Ако опаковката е очевидно повредена, трябва да изхвърлите презерватива. За собствената си безопасност и тази на партньора си използвайте само неповредени презервативи.

Преди да поставите презерватива, трябва да имате пълна ерекция. Не се опитвайте да поставите презерватива върху пениса си, докато той не е твърд. Ако пенисът ви е твърд, можете да поставите презерватива, но това трябва да се прави винаги преди първия контакт с партньорката ви, защото понякога малко количество сперма може да излезе преди оргазма.

Инструкции стъпка по стъпка за поставяне на презервативи

Поставянето на презерватив е много лесно. Вече сме описали подробно как да поставите презерватива правилно в отделна статия в блога.

Директно към инструкциите

След употреба

Възможно най-скоро след оргазма, но във всеки случай преди да се отпуснете, трябва да извадите пениса с презерватива напълно от партньора си. За да сте сигурни, най-добре е да държите презерватива, докато го изваждате, за да предотвратите изплъзването му и евентуално изтичане на сперма.

След употреба, моля, не хвърляйте използвания презерватив или какъвто и да е друг предмет, който не е тоалетно кече, в тоалетната. В противен случай канализацията ви може да се запуши в даден момент, а никой не иска да има такива проблеми след най-доброто нещо на света. Презервативите винаги трябва да се изхвърлят в обикновените битови отпадъци.

Най-важните съвети, преди да използвате презервативите Mister Size

  1. Ако е необходимо допълнително смазване, използвайте смазка на водна основа.
  2. Не използвайте смазочни материали на маслена основа, като вазелин, минерално масло и крем за тяло, тъй като те могат да отслабят презерватива и да доведат до повреда на продукта по-късно. Това се отнася и за някои локални лекарства (локално прилагани лекарства, като мехлеми или кремове), които се прилагат върху пениса или вагината. Ако не сте сигурни в действието на лекарствата, които използвате в комбинация с презервативи, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  3. Не използвайте презерватива, ако каучуковият материал е лепкав или крехък или ако отделната опаковка е очевидно повредена.
  4. Посетете лекар възможно най-скоро или поне в рамките на 72 часа, ако презервативът изтече или се скъса по време на употреба.
  5. Презервативите са само за еднократна употреба. Повторно използваните презервативи могат да увеличат риска от увреждане и инфекция.
  6. Когато се използват правилно при всеки сексуален контакт, латексовите презервативи помагат за предотвратяване на бременност и намаляват риска от предаване на ХИВ/СПИН и други инфекциозни заболявания, предавани по полов път.
  7. Нито един контрацептивен метод не може да осигури 100% защита срещу бременност или предаване на ХИВ и полово предавани болести. Ако подозирате, че вие или вашият партньор сте бременни или сте се заразили, незабавно се свържете с вашия лекар.
  8. Този продукт съдържа естествен латекс, който може да предизвика алергични реакции, включително анафилактичен шок. Ако сте алергични към продукти от естествен латекс, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба.
  9. Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.
  10. Да се пази от деца. Опасност от задушаване от надути или скъсани презервативи.
  11. Използването на презервативи по време на орален секс увеличава риска от задушаване.
  12. Използването на допълнителен лубрикант по време на анален секс може да намали риска от увреждане.
  13. Презервативът е медицинско изделие за неспециалисти - възрастни мъже или жени.
  14. Всеки сериозен инцидент, свързан с продукта, трябва да се докладва на производителя и на компетентния орган на държавата-членка, в която пребивава потребителят и/или пациентът.
  15. Тези презервативи отговарят на международните стандарти ISO 4074 / EN ISO 4074.

Все още ли нещо не е ясно?

Имате ли някакви въпроси относно използването на презервативи Mister Size? Чувствайте се свободни да се свържете с нас чрез нашия формуляр за контакт. Отговори на много въпроси можете да намерите и в нашите често задавани въпроси.

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега