Skip to main content

Секс и Корона - 7 съвета срещу скуката

Вирусът "Корона" и последствията от него се отразяват на живота ни в момента. Не само там, където се развива действието(голямо уважение и благодарност към всички хора в болниците и в търговията на дребно!), но и в социален план. Изведнъж да не ходим на работа(да!), да не се срещаме с приятели(хмф) и за предпочитане изобщо да не излизаме, ако не се налага(упс). .. Това е разумно и важно, без никакво съмнение! Но и доста. Красиво. Изтощително. Температурата е напрегната, Фейсбук и Инстаграм вече са пуснати поне два пъти(просто ме оставете на мира с четвъртия син!), а в партньорството си вече сме говорили повече един с друг за една седмица, отколкото през последните няколко години, взети заедно. Но не ни се иска да правим секс. Затова е крайно време да направите нещо по въпроса - с нашите седем секс съвета срещу скуката в затвора:

Експериментирайте с удоволствие - със секс играчки...

Може би сте една от онези двойки, които са поръчали няколко секс играчки, ограничители или дори любовна люлка от любопитство. Но сега те водят също толкова вълнуващ живот, колкото и компактдисковете с Арън Картър и старите данъчни документи: някъде в чекмеджето или в мазето в картонена кутия. Сега е идеалната възможност да ги разопаковате отново и да откриете пълния им потенциал. Затова използвайте допълнителното време за забавни експерименти с играчките си. Защото в допълнение към радостното вълнение от споделеното настроение за опитване има и топли и приятни кулминации. А те са особено добри при заключване.

Нямате секс играчки? След това просто се оставете да се вдъхновите в нашия партньорски магазин и поръчайте любимите си продукти: www.vinico.com

Вдъхновете се - от подкасти за секс

В допълнение към Netflix, YouTube и други подобни, подкастите са добра идея за разтоварване от скуката. Разбира се, това се отнася и за всичко, свързано със секса - например подкаста "Oh, Baby" на Иса и Мая. Просто изпробвайте няколко програми и вижте кои са подходящи за вас. Хубавото е, че подкастите не само вдъхновяват и ви дават нови идеи. Като цяло те ви карат да говорите по-открито за секс. Кой знае, може би съвместното им слушане дори ще събуди едно или две желания, за които преди просто не е бил подходящ момент. Последва тест драйв, ако и двамата имате желание.

Изпробвайте нови сексуални позиции - за да сте във форма и балансирани

Когато изведнъж седим на задниците си много повече от обичайното заради блокирането на сградата, е лесно да станем раздразнителни от натрупаната енергия. Какво ще кажете за малко упражнения, за да балансирате движението? Това е възможно не само с фитнес и йога упражнения, но и с правилните секс пози. Някои от тях наистина натоварват мускулите и повишават издръжливостта ви. Например какво мислите за секса в стойка или за "страстната количка"? Или просто изпробвайте нова поза от Кама Сутра всеки ден. Сега е най-подходящото време и ще направите двойна услуга на тялото си.

Изяждане един друг - на "Мръсната вечеря".

Кога за последен път сте имали романтична вечеря - с изтръпване в стомаха и гъши тръпки, докато разговорът бавно става все по-интимен? Можете да го направите и днес, при това от дома си! Добре де, ястията с паста може да са малко трудни в момента, но както се казва: необходимостта е майка на изобретенията. А ако не, в сайтове за рецепти като chefkoch.de има много чудесни идеи.

А за да раздвижите бързо романтичната си среща, направете я "мръсна вечеря": обличайте се съблазнително, насочвайте разговора в еротична посока колкото се може по-често, приближавайте се колкото се може повече. Наслаждавайте се на играта с огъня и не се притеснявайте, че нещо може да се окаже неудобно. След това се посмейте заедно, което също може да бъде чудесно. А когато най-накрая ви се прииска десерт, просто се изяжте един друг.

Насладете се на секс без докосване - с телефонен секс, чатове и видео разговори

Когато не можете да се виждате като двойка, социалната дистанция боли два пъти повече. Но все пак има средства, с които да се насладите на няколко приятни момента. Например добрият стар телефонен секс, който за съжаление има неоправданата репутация на мръсна нощна телевизионна реклама. Защото тя може да бъде не само много гореща, но и да насърчи близостта в партньорството. Или можете да се възползвате от радостите на дигиталния свят и да организирате видеоразговор. Дори чистите чатове могат да бъдат много стимулиращи, защото тогава се налага да използвате въображението си и имате време да проявите творчество, докато пишете. Насладете се на тези моменти, когато докосването е забранено. Защото ще видите: Когато времето на изчакване най-накрая изтече и можете да се видите, сексът ще бъде още по-експлозивен от обикновено.

Дори ако живеете заедно, сексът по телефона и горещите чатове чрез месинджър могат да бъдат обогатяващи. Дали ще е между кухнята и спалнята, кабинета и всекидневната, или дори от градината или балкона - това зависи изцяло от вас. Просто го изпробвайте! И най-хубавото: ако не можете да издържите повече, не е нужно да чакате, а можете да преминете направо към физическата част.

Искате ли да започнете веднага? - След това изиграйте порно!

Не се сещате какво да кажете, писането все пак не е вашата стихия и предпочитате да започнете веднага? След това отидете в интернет и потърсете няколко порнофилма, които можете да изиграете. Може да бъде много забавно, но и доста горещо, ако намерите подходящите за вас филми. Може би с няколко вдъхновения за вашата любовна люлка!

Само внимавайте: както вероятно знаете, истинският любовен живот изглежда много по-различно от този в порното. И това, което изглежда толкова лесно на екрана, понякога може да се обърка. Ето защо е най-добре да избирате само неща, на които можете да се смеете заедно, ако се объркат.

Нека шансът реши - с кубчета любов или приложение

Познавате ли онези любовни зарове, които решават какво да правите по-нататък? А вие винаги сте ги възприемали по-скоро като забавна джаджа, от която никой няма нужда? Е, сега е време да ги изпробвате. Защото всъщност може да е доста стимулиращо да ви казват какво да правите по този начин. И никога не знаеш какво(или кой - хихи) ще се случи. Ще се изненадате. А когато нещата станат наистина горещи, можете бързо да оставите любовните зарове настрана и сами да поемете управлението.

Ако нямате зарове под ръка, можете да опитате с приложения като "SexRoulette" или "Sex games for couples". Това ви дава малко по-голям обхват и можете да зададете предпочитания. Просто вижте какво ви харесва най-много.

Проявихте ли любопитство към нашите секс съвети? След това продължете напред и се насладете на чувствени и вълнуващи моменти! Споделете с нас кои са любимите ви идеи. А ако имате собствени предложения, не се колебайте да ни изпратите имейл на адрес info(at)mister-size(dot)com. Много сме развълнувани!

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега