Skip to main content

Щифтът с разлика - нашият Condom Sizer

Щанцата обикновено е прецизен инструмент, който се използва в метрологията и занаятите за извършване на точни измервания на дължини, диаметри и дебелини на предмети. Много хора имат шублери, понякога наричани шублери, и в личния си инструментариум у дома. Калибрите са прецизни инструменти и предлагат по-голяма точност от много други измервателни инструменти. Те са много лесни за използване, просто натиснете шублера около обект, за да измерите диаметъра му, и прочетете диаметъра на скалата.

Ние от MISTER SIZE използваме този прост и точен принцип, за да можете да измервате размера на презервативите си много лесно и точно, поради което разработихме устройството за измерване на презервативи. Разбира се, нашият Condom Sizer няма остри ръбове като някои калипери, за да предпази пениса ви.

Можете просто да поставите нашия Condom Sizer около еректиралия си пенис като калипер и да го използвате за измерване на диаметъра по същия начин като инструмента. Въпреки това, тъй като диаметърът не е същият като размера на презерватива, а трябва първо да се преобразува, ние разработихме скалата така, че да показва размера на презерватива. Така че просто измерете и прочетете директно размера на презерватива, без да се налага да преизчислявате.

Откъде можете да си купите скалата за презервативи?

Нашият Condom Sizer се предлага във все повече магазини, в момента можете да го поръчате например тук:

За съжаление няма наличност за кратко време

За съжаление, размерът на кондома за кратко време не е наличен директно при нас. Възможно е обаче все още да се предлага директно от някои търговци. Междувременно можете да използвате някой от другите ни методи за измерване.

Нашият Condom Sizer е многофункционален

В допълнение към действителното си предназначение да улеснява определянето на размера на презерватива, нашият Condom Sizer предлага няколко други възможности за използване.

Забавен подарък

Разбира се, можете да използвате Condom Sizer не само за себе си, той е и забавен и необичаен подарък, който със сигурност ще бъде запомнен, в края на краищата всеки трябва да знае размера на презерватива си, за да бъде оптимално защитен при използването на презервативи.

Аварийна стъргалка за лед

Нашият калибровъчен уред е изработен от здрава пластмаса и може да издържи много. Така че, ако внезапно настъпи студ и автомобилът ви е замръзнал, стъргалката за лед може отново да липсва, както често се случва. Дори и да е може би малко по-малък, можете да използвате в спешни случаи и нашия мерник за кондоми.

За изстъргване на рубенките или премахване на етикетите

Невинаги става дума за монети, нашият Condom Sizer може, разбира се, да се използва и за изстъргване на рулони. Тя е достатъчно здрава за това. Нашата здрава пластмасова карта може да помогне и при етикети, които са малко по-тесни. Просто поставете ръба върху етикета и натиснете, за да освободите етикета.

Отварачка за бутилки

Благодарение на здравата си конструкция нашият шублер може да се използва и като отварачка за бутилки с малко практика. Просто опитайте, със сигурност не е съвършен, но работи в спешни случаи.

Mister Size
Повече статии

Историята на MISTER SIZE - визията за перфектния презерватив

Прочетете сега

Определяне на правилния размер презерватив в 4 прости стъпки

Прочетете сега

Екипът на Mister Size

Прочетете сега