Skip to main content

Увеличаване на потентността като мъж, как да подобрите потентността си

В тази статия ще научите какво може да доведе до проблеми с ерекцията при мъжете, а също и какво можете да направите, ако искате да премахнете проблемите с потентността.

Неща, които могат да доведат до проблеми с потентността

Има някои неща, които могат да бъдат причина за проблеми с потентността при мъжете. Те включват:

  • Нездравословна диета
  • Малко упражнения
  • Психични проблеми или стрес
  • Лекарства или наркотици
  • Грешен размер на презерватива
  • Други нездравословни навици

Как диетата ви влияе на потентността ви

Диетата играе огромна роля за нашето здраве, благополучие и дори за вашата потентност. Силно преработените, сладки и мазни храни в умерени количества са подходящи. Но ако ядете тези храни често или в големи количества, те могат да навредят на организма ви.

Резултатът може да е затлъстяване, високи нива на мазнини в кръвта, захарен диабет или артериосклероза. Тези заболявания могат да увредят потентността ви и да доведат до еректилна дисфункция.

Тези храни ще повишат вашата потентност

Ако искате да подобрите потентността си, трябва да се храните балансирано и здравословно. Опитайте се да консумирате пресни храни, които са възможно най-малко обработени.

За балансирано хранене се препоръчват най-вече плодове и зеленчуци като къпини, ябълки, цитрусови плодове, домати и аспержи, както и ядки, пълнозърнести продукти, риба и картофи.

Счита се, че следните храни са особено полезни за повишаване на потентността и удължаване на ерекцията. се казва, че са:

Стриди

Стридите са богати на цинк. Счита се, че цинкът стимулира производството на тестостерон и по този начин може да повиши либидото (желанието за секс).

Чесън

Чесън, тъй като влияе върху притока на кръв и отпускането на мускулите, което може да окаже влияние върху еректилната функция. Това може да доведе до по-дълга и по-стабилна ерекция.

Женшен

Женшенът съдържа гинсенозиди, за които се смята, че освобождават собствения тестостерон на организма. Тестостеронът може да увеличи силата и желанието.

Диня

Динята съдържа L-цитрулин, за който е доказано, че стимулира притока на кръв и по този начин подобрява ерекцията.

Банани

Съдържащият се в бананите калий може да разшири кръвоносните съдове, да понижи кръвното налягане и по този начин да подобри потентността.

Тиквени семки

Смята се, че високото съдържание на L-аргинин в тиквените семки осигурява до 20 % по-добри спортни постижения и подобрява ерекцията.

Корен от мака

Коренът от мака вече е положително тестван в проучвания за афродизиачния му ефект и се използва в традиционната натуропатия при липса на либидо и нарушения на потентността.

Турция

Тъмното месо на пуйката може да съдържа до 300 mg таурин. Счита се, че тауринът поддържа атлетичната издръжливост, както и сърдечносъдовите функции, което може да доведе и до по-силна сила.

Хранителни добавки за повишаване на потентността

Ако искате да направите нещо повече от това да се храните здравословно, да правите редовно физически упражнения и да намалите стреса, можете да опитате с хранителни добавки. Те могат да бъдат полезна добавка.

Във всеки случай трябва да се уверите, че използвате висококачествени хранителни добавки, по възможност с биологично качество и произведени в Германия. Изискванията за качество на германските продукти са много високи.

Нашата добавка MISTER SIZE за активни мъже се произвежда в Германия и съдържа ценни съставки като мака, таурин, цинков цитрат, L-цитрулин и L-аргинин в добре балансирана доза.

Можете да научите повече за него тук

Как спортът може да помогне на потентността ви

Спортът също трябва да стане редовна част от живота ви, ако искате да увеличите мъжествеността си в дългосрочен план.

Спортът за издръжливост, като джогинг, ходене, колоездене, гребане, плуване и др., или тренировките с тежести могат да помогнат за подобряване на кръвообращението и общата физическа форма. Те също така помагат за намаляване на стреса и насърчават умствената дейност.

Освен това можете да тренирате мускулите на тазовото дъно, за да получите по-силни оргазми и да можете да задържите ерекцията си по-дълго.

Едно просто упражнение за това е да напрягате и отпускате мускула на компютъра. Напрегнете мускула, задръжте го в продължение на 3 до 10 секунди и след това го отпуснете отново. Повторете това 10 пъти подред. След това направете кратка почивка и повторете 2 до 3 пъти.

Други средства за понижаване на потентността, за които трябва да знаете

Освен лошото хранене и малкото движение има и психологически причини, които могат да навредят на потентността ви. Те включват стрес, натиск за представяне, нервност, липса на самоувереност или дори психични заболявания като депресия или прегаряне.

Ако сте засегнати от някой от тези проблеми, може да сте физически напълно здрави, може би дори да спазвате диета и да правите редовно физически упражнения. Въпреки това може да имате проблеми с постигането и поддържането на ерекция или да нямате желание като цяло.

Намаляването на стреса и натиска за представяне, а може би дори търсенето на професионална помощ, може да помогне...

Други нездравословни навици, като употребата наникотин и алкохол, също могат да повлияят на потентността.

За щастие, проучванията показват, че еректилната дисфункция при бившите пушачи се подобрява с течение на времето.

Ако се налага да приемате редовно лекарства, трябва да прочетете внимателно листовката, тъй като лекарствата също могат да причинят еректилна дисфункция и загуба на либидо.

Вреди ли мастурбацията на моята потентност?

По принцип мастурбацията не оказва отрицателно въздействие върху вашата потентност. Всъщност е точно обратното.

Редовната мастурбация може да има много положителни ефекти върху тялото като цяло, както и върху ерекцията и потентността.

Основната предпоставка за това обаче е да намирате мастурбацията за удовлетворяваща и красива и да не я свързвате със срам или да я правите по принуда. Не трябва да мастурбирате малко преди секс, защото опитът показва, че това може да доведе до проблеми с ерекцията.

Презервативите причиняват проблеми с ерекцията

Последиците от използването на неправилен размер презерватив често се подценяват. Твърде малките презервативи нарушават кръвообращението в пениса и намаляват чувствителността.

И двата фактора заедно могат да доведат до по-бърза загуба на ерекция.

Ето защо трябва да сте сигурни, че избирате и използвате правилния размер презервативи, за да избегнете еректилна дисфункция, причинена от презервативи.

Можете ли да лекувате еректилната дисфункция с медикаменти?

Трябва да се консултирате с лекар, ако сте променили навиците си и все още имате еректилна дисфункция за дълго време.

Разбира се, това важи и ако подозирате, че проблемът се дължи на заболяване.

Вече има начини за лечение на еректилна дисфункция и дори импотентност с медикаменти, ако нищо друго не помага.

Никога обаче не трябва да приемате виагра или други лекарства за повишаване на потентността от интернет, тъй като продажбата им без рецепта в Германия е незаконна. Лекарствата, които се продават без рецепта за тази цел, съответно представляват потенциална опасност. Те не трябва да се използват без медицински съвет!

Заключение относно еректилната дисфункция и подобряването на мъжката потентност

В обобщение можем да ви кажем, че можете да подобрите значително мъжествеността си чрез здравословна, балансирана диета, достатъчно упражнения и намаляване на стреса.

Избягването на никотина, алкохола и наркотиците също може да помогне за повишаване на потентността ви.

Ако искате да увеличите потентността си по естествен начин чрез диетата си, можете да изпробвате как хранителните добавки като MISTER SIZE Supplement For Active Men работи за вас.

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега