Skip to main content

Нашите презервативи вече се предлагат и в Испания

Търсите презервативи в Испания. Открийте първите ни магазини с Mister Size в асортимента на новия ни испански уебсайт: www.mistersize.es

Презервативи в Испания

Испания е известна със своя темперамент и средиземноморска радост от живота. Стандартните презервативи, които се предлагат само в един или два размера, изобщо не се вписват. Сега можете да се наслаждавате на безгрижен секс с презервативи в Испания с Mister Size. С нашите 7 размера презервативи и изключително тънката дебелина на стените на Mister Size имате пълно усещане и можете просто да се насладите на сексуалния контакт. Презервативите MISTER SIZE са изработени от висококачествен естествен каучуков латекс и отговарят на всички стандарти за качество на медицински продукт. Благодарение на правилния размер те осигуряват още по-голяма безопасност, тъй като нищо не се изплъзва или притиска. Убедете се сами сега!

Купете Mister Size в Испания

Вече можете да закупите своя презерватив Mister Size в следните магазини:

Контакт за дистрибутори

За Иберийския полуостров, т.е. за Испания и Португалия, имаме партньор за продажби директно за вас като местен дилър. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нашия търговски партньор или с нас. За дилърите сме подготвили и обширна колекция от изображения, информация и маркетингови материали, които можете да изтеглите директно от нашата зона за дилъри.

Нашият партньор за дистрибуция в Испания и Португалия:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Испания
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега