Skip to main content

Размери на презервативите в аптеката - Mister Size вече се предлага в Müller

Революцията на рафта за презервативи

Би ли си помислил някой да си купи твърде малки обувки или твърде широки панталони? Със сигурност не: облеклото трябва да е подходящо. Но най-хубавата вещ на мъжа често е с грешен размер на дрехата. По простата причина, че в аптеките обикновено се предлагат само два различни размера презервативи. Но неправилно поставените гуми не само влошават защитата, но и развалят забавлението.

Макар че нашите презервативи с размери се предлагат в аптеките от дълго време, сега те ще бъдат на рафтовете в цялата страна за първи път от края на март 2022 г.: веригата аптеки Müller поема ролята на пионер и вече предлага Mister Size във всички 650 германски магазина.

За да сме сигурни, че мъжете (или жените) наистина избират правилния презерватив от нашите 7 размера презервативи, тъмносинята лента на опаковката показва ширината на пениса ви. Ако все още не сте напълно сигурни, можете да вземете една от над 30 000-те безплатни измервателни ленти, окачени на рафтовете за презервативи в магазините на Müller, и да се измерите у дома. Много клиенти вече са запознати с принципа на практичните хартиени измервателни ленти от голяма шведска верига магазини за мебели и сега той работи по същия начин в Mister Size. Освен това в магазините на Müller се предлагат нови тестови комплекти от Mister Size с три различни размера презервативи, които могат да бъдат изпробвани у дома.

Радваме се, че Mister Size влезе в аптеката и по този начин е още по-лесно достъпен в района. Много двойки със сигурност ще изпитат "аха" момент. Прословутото "приляга, приляга, клати се и има въздух" е в миналото с Mister Size.

Предлага се в магазина и в онлайн магазина

В допълнение към наличността в 650 магазина на Müller в Германия, вече можете да поръчате презервативи Mister Size и в онлайн магазина на Müller и да ги получите до магазина или три пъти до дома си.

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега