Skip to main content
MISTER SIZE Широк комплект за дегустация 60-64-69 (3 презерватива)
MISTER SIZE Широк комплект за дегустация 60-64-69 (3 презерватива)MISTER SIZE Широк пробен комплект 60-64-69 Опаковка

Фабио и още 1435 души харесват нашите продукти

MISTER SIZE Широк тестови комплект 60-64-69

Открийте изключително големите презервативи Mister Size в размери 60, 64 и 69. Изпробвайте ги сега в практичния пробен комплект от 3 опаковки!

Акценти:

 • индивидуални презервативи в размери 60, 64 и 69
 • по 1 презерватив за мощния, здрав и внимателен пенис
 • идеален за определяне на точния размер
 • идеално прилягане за по-широк диапазон
 • интензивно усещане благодарение на дебелината на стената от само 0,05 до 0,06 мм
 • прозрачен и гладък - с фин смазочен филм

Комплектът за дегустация MISTER SIZE - "широка тестова опаковка" (60 - 64 - 69) се предлага в следните размери на опаковката:

3 презерватива

Можете да закупите нашия пробен комплект MISTER SIZE - "широк тестов пакет"(60 - 64 - 69) лесно и бързо в следните магазини:

Опитайте личния си размер презерватив

Точно както при размера на дрехите, всеки е индивидуален - това важи и за пениса. За нас в MISTER SIZE е разбираемо, че презервативите не могат да бъдат винаги с еднакъв размер. Защото само когато размерът на презерватива наистина ви подхожда, можете да се изключите напълно и да се насладите на безгрижен секс с чисто чувство. Разбира се, без досадно притискане или постоянно притеснение, че нещо може да се изплъзне. Разликата ще ви хареса.

С настройката на пробата за точния размер - MISTER SIZE 60, 64 и 69

Нашият "Широк комплект за тестване" ще ви помогне да определите точния размер на презерватива. Ако вече подозирате, че размерът на пениса ви е някъде в по-широкия диапазон, можете спокойно да изпробвате подходящия за вас размер презерватив с този комплект. Независимо дали имате ширина 60 мм, 64 мм или 69 мм, един от тези три размера вероятно ще ви пасне идеално. Освен това понякога е добре да се разнообразява малко: Малко по-големият презерватив често осигурява още по-естествено и по-добро усещане. А с малко по-тесен размер можете да забавите оргазма си малко по-дълго поради малко по-големия натиск на презерватива, за да му се насладите още по-интензивно след това.

MISTER SIZE - 7 размера презервативи за по-добър секс

С общо седем различни размера презервативи, MISTER SIZE ви помага да се наслаждавате на спокоен и добър секс. Широчината варира от 47 мм до 69 мм. Можете бързо да разберете кой от тях ви пасва най-добре с помощта на нашия MISTER SIZE Smart, измервателната лента MISTER SIZE или практичния кондом Sizer.

Или, разбира се, с другите ни тестови набори. Ако широкият тестови пакет все още не ви дава идеалното усещане, просто опитайте нашите комплекти "Try it out (Medium)" или "Narrow Test Pack".

Доказано качество

MISTER SIZE ви дава изцяло ново усещане по време на секс и същевременно предлага оптимална безопасност. Това е единственият начин да се отпуснете напълно по време на любовната игра. Ето защо всички презервативи MISTER SIZE отговарят на стандарта DIN EN ISO 4074:2002 и са подложени на внимателни тестове. Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

Презервативите MISTER SIZE се предлагат не само в 7 различни размера, така че всеки мъж да може да открие перфектния си контрацептивен партньор. Освен това те са по-тънки и следователно по-чувствителни от обикновените презервативи.

Характеристики

Номинални ширини: 60 мм, 64 мм, 69 мм

Дължини: 200 мм, 220 мм

Дебелина на стената (дебелина на презерватива): 0,05 до 0,06 мм

Цвят: прозрачен

Форма: цилиндрична, идеално прилягаща и лесно разгъваща се, с резервоар

Смазка: изключително влажна

веган: да

Тествано качество

Дерматологично тестван и 100% електронно тестван

Сертифициране: CE 0120 / ISO 4074

Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

EAN в търговията

4260605481178

Основната съставка на презервативите MISTER SIZE е латекс. Той се добива от каучуковото дърво и следователно е чист природен продукт, който освен каучук се състои основно от вода, но в малки количества и от смоли, протеини и минерали.

При производството на презервативите MISTER SIZE се използва само първокласен естествен каучуков латекс от внимателно подбрани доставчици. Латексовата смес съдържа и други съставки, които са отговорни за добрата разтегливост, безопасната устойчивост на разкъсване и приятната неутрална миризма.

Пълен списък на съставките на презервативите MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-полиизопрен (естествен каучуков латекс).
 • цинков диетилдитиокарбамат (ускорител)
 • Фенол, 4-метил, продукти на реакцията с дициклопентадиен и изобутен (антиоксидант)
 • Цинков дибутилдитиокарбамат (ускорител)
 • цинков оксид (активатор на вулканизацията)
 • Сяра (вулканизиращ агент)
 • Калиев хидроксид (сапун)
 • Мастен алкохол (сапун)

Информация в съответствие с Регламент за безопасност на продуктите (ЕС) 2023/988

Информация за производителя

Сертификати

Инструкции за употреба