Skip to main content
Среден пробен комплект с размер MISTER SIZE 53 - 57 - 60 (3 презерватива)
Среден пробен комплект с размер MISTER SIZE 53 - 57 - 60 (3 презерватива)MISTER SIZE Комплект за средна дегустация 53 - 57 - 60 Задната част на опаковкатаMISTER SIZE Комплект за средна дегустация 53 - 57 - 60 Опаковка

Фабио и още 1435 души харесват нашите продукти

MISTER SIZE Среден пробен комплект 53 - 57 - 60

Открийте средните презервативи Mister Size 53, 57 и 60 и тествайте трите средни размера презервативи в практичен пробен комплект!

Акценти:

 • индивидуални презервативи в размери 53, 57 и 60
 • по 1 презерватив за достойни, щедри и силни мъже
 • идеален за определяне на точния размер
 • идеален избор за средния клас
 • интензивно усещане благодарение на дебелината на стената от само 0,05 мм
 • прозрачен и гладък - с фин смазочен филм

Комплектът за дегустация MISTER SIZE - "средна тестова опаковка" (53 - 57 - 60) се предлага в следните размери опаковки:

3 презерватива

Можете да закупите нашия пробен комплект MISTER SIZE - "среден тестов пакет" (53 - 57 - 60) лесно и бързо в следните магазини:

Опитайте личния си размер презерватив

Всеки човек е индивидуален - това важи и за най-добрия артикул. Ето защо за MISTER SIZE не е необходимо да се споменава, че презервативите не могат да бъдат винаги с еднакъв размер. Защото само когато размерът на презерватива наистина ви подхожда, можете да се наслаждавате на напълно безгрижен секс с чисто чувство. Разбира се, без досадно притискане или постоянно притеснение, че нещо може да се изплъзне. Разликата ще ви хареса.

С комплекта за пробване на точния размер - MISTER SIZE 53, 57 & 60

Нашият комплект "Изпробвай" ще ви помогне да откриете точния размер на презерватива. Защото ако вече подозирате, че сте някъде по средата, можете спокойно да опитате с това. Независимо дали ширината ви е 53 мм, 57 мм или 60 мм, един от тези три размера вероятно ще пасне идеално. Освен това понякога е добре да се променяте: Малко по-голям презерватив обикновено дава по-естествено усещане. А с малко по-тесния размер можете да забавите оргазма си, за да му се насладите още по-интензивно след това.

MISTER SIZE - 7 размера презервативи за по-добър секс

С общо седем различни размера презервативи, MISTER SIZE ви помага да се наслаждавате на спокоен и добър секс. Широчината варира от 47 мм до 69 мм. Можете бързо да разберете кой от тях ви пасва най-добре с помощта на нашия MISTER SIZE Smart, измервателната лента MISTER SIZE или практичния кондом Sizer.

Или, разбира се, с нашите три комплекта за дегустация. Ако пробният комплект "Medium" все още не ви дава идеалното усещане, просто опитайте нашия широк или тънък пробен комплект.

Доказано качество

MISTER SIZE ви дава изцяло ново усещане по време на секс и същевременно предлага оптимална безопасност. Защото това е единственият начин да се отпуснете напълно по време на любовната игра. Ето защо всички презервативи MISTER SIZE отговарят на стандарта DIN EN ISO 4074:2002 и са подложени на внимателни тестове. Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

Презервативите MISTER SIZE се предлагат не само в 7 различни размера, така че всеки мъж да може да открие перфектния си контрацептивен партньор. Освен това те са по-тънки и следователно по-чувствителни от обикновените презервативи.

Характеристики

Номинални ширини: 53 мм, 57 мм, 60 мм

Дължини: 185 мм, 200 мм

Дебелина на стената (дебелина на презерватива): 0,05 мм

Цвят: прозрачен

Форма: цилиндрична, идеално прилягаща и лесно разгъваща се, с резервоар

Смазка: изключително влажна

веган: да

Тествано качество

Дерматологично тестван и 100% електронно тестван

Сертифициране: CE 0120 / ISO 4074

Можете да научите повече за нашите стандарти за качество в четирите ни основни принципа.

EAN в търговията

4260605480584

Основната съставка на презервативите MISTER SIZE е латекс. Той се добива от каучуковото дърво и следователно е чист природен продукт, който освен каучук се състои основно от вода, но също така в малки количества от смоли, протеини и минерали.

При производството на презервативите MISTER SIZE се използва само първокласен естествен каучуков латекс от внимателно подбрани доставчици. Латексовата смес съдържа и други съставки, които са отговорни за добрата разтегливост, безопасната устойчивост на разкъсване и приятната неутрална миризма.

Пълен списък на съставките на презервативите MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-полиизопрен (естествен каучуков латекс).
 • цинков диетилдитиокарбамат (ускорител)
 • Фенол, 4-метил, продукти на реакцията с дициклопентадиен и изобутен (антиоксидант)
 • Цинков дибутилдитиокарбамат (ускорител)
 • цинков оксид (активатор на вулканизацията)
 • Сяра (вулканизиращ агент)
 • Калиев хидроксид (сапун)
 • Мастен алкохол (сапун)

Информация в съответствие с Регламент за безопасност на продуктите (ЕС) 2023/988

Информация за производителя

Сертификати

Инструкции за употреба