Skip to main content

12-те най-добри еротични новогодишни решения

С тези 12 идеи можете да дадете старт на сексуалния си живот през следващите 12 месеца. Изберете само по една идея на месец!

Ето нашите 12 най-добри секси новогодишни решения за повече забавление в леглото:

  1. Още секс за добро утро: Какъв е най-добрият начин да започнете новия ден след спокойна нощ? Точно така - малко любов, преди да станете. Така ще сте сигурни, че много повече дни ще започнат стимулирано тази година!
  2. Праветередовен секс преди ля гане: оргазмът преди лягане осигурява добър нощен сън и идеален завършек на деня! Не само че трябва да следвате това решение, ако искате да спите по-добре през новата година, но това ще допринесе и за повече близост във връзката ви.
  3. Най-накрая опитайте подходящите презервативи: С подходящия презерватив е почти като без него, усещате партньора си много повече и не се притеснявате, че презервативът ще се изхлузи.
  4. Още целувки: Интимността не започва само в спалнята - отделяйте повече време за диви целувки. Може би ще се превърне в нещо повече.
  5. Край на оправданията: Класическите оправдания често са: "Преядох!", "Имам главоболие!" или "Днес имах твърде много стрес в работата! - Сигурно и вие сте се сблъсквали с това: когато става дума за избягване на секса, хората обичат да си намират извинение. Но често това са само неубедителни оправдания. Сложете им край тази година! Бъдете по-ангажирани с партньора си и се наслаждавайте на най-красивата вторична материя в света заедно много по-често.
  6. Изпробвайте повече нови неща: Какво ще кажете например за специална играчка или експерименти с Камасутра? Лубрикантът или масажът също могат да подправят любовния ви живот. Доказателството за пудинга е в яденето - бъдете смели!
  7. Повече гушкане: Насладете се на много повече интимна близост с партньора си - поемете инициативата! Това може да даде на връзката ви много по-голям тласък. Ако искате повече близост, не е необходимо винаги да сте голи. Хубаво е също така да се гушнете с партньора си на дивана, докато гледате хубав филм.
  8. Повече любов към себе си: Уверете се, че нуждите ви не са пренебрегнати. Всеки оргазъм е полезен за вашето благосъстояние, затова си позволявайте това удоволствие по-често - независимо дали сте сами, или в двойка!
  9. Повече комплименти: Една добра дума никога не вреди и може да ви помогне да възстановите темпото във връзката си. Просто правете комплименти на партньора си веднъж на ден - ще си заслужава!
  10. Научете се да се събличате: Рядко има списък с новогодишни решения, в който да не фигурира "да спортувате повече". В този случай можете да се научите да танцувате на полюс и да съчетаете спорта и еротиката. Освен че ще подобрите физическата си форма, ще си осигурите и по-голямо разнообразие в спалнята.
  11. Романтична храна: Случвало ли ви се е да приготвяте вкусно ястие за партньора си като изненада? Не е необходимо да има повод за романтична вечеря, просто изненадайте партньора си с вечеря на свещи.
  12. Почистетегардероба си: Дрехите също допринасят за еротиката на връзката ви, така че е време наистина да преминете през движенията, да подредите старите убийци на любовта и да се снабдите с ново бельо. Ако се смятате за привлекателни, ще го излъчвате.

Повече спорт, по-малко пушене, по-здравословно хранене...

Спортът и здравословният начин на живот вероятно са класика, когато става дума за добри решения за новата година. И вероятно вече сте се опитали да ги приложите на практика. Но, с ръка на сърцето - колко често наистина сте се придържали към него? В повечето случаи не минава и месец, преди добрите решения отново да бъдат захвърлени. Храната ви се е върнала към предишния си вид и вече сте се отказали от спорта. Може би новогодишните ви решения не са били достатъчно привлекателни, за да се придържате към тях. Може би наистина харесвате някои от нашите идеи и не ви е толкова трудно да се придържате към тях. Ако решите да раздвижите сексуалния си живот, ще увеличите шансовете си да изживеете вълнуващо време, изпълнено с еротични приключения.

Ако имате други страхотни идеи, не се колебайте да се свържете с нас. Както винаги, бъдете предпазливи и не забравяйте презервативите си.

Mister Size
Повече статии

Правилно поставяне на презерватив - как да го правим, без да е досадно

Прочетете сега

Приятелство+, смесване, отворена връзка и полигамия - какво е това за съвременните модели на връзка?

Прочетете сега

Без значение колко голям или малък е пенисът ми - обичам го

Прочетете сега