Skip to main content

Какво се случва, когато сте с неподходящ размер: 12 забавни истории от Дядо Коледа

Какво се случва, когато сте с неподходящ размер? Разберете защо носенето на грешен размер може да доведе до хаос и дискомфорт с 12 забавни истории от Дядо Коледа и защо презервативът Mister Size наистина е най-добрият подарък за тази Коледа.

Първа коледна история

Нека ви разкажа една история: преди няколко века един от моите елфи, наречен Мери, беше счупил обувките си с усукани пръсти и беше забравил да си купи нов чифт. Тъй като нямаше време да ги ремонтира, трябваше да носи стар голям чифт, който беше намерила заровен в работилницата. Тя обуваше малките си крачета в големи зелени пантофи и цял ден ходеше с неудобни обувки, като се препъваше на всяка крачка. Въпреки усилията си, бедната Мария не беше доволна от нито една от задачите, които искаше да свърши този ден. От този ден насам Мери винаги се уверява, че носи обувки с правилния размер, и си носи резервен чифтһттр://.... за всеки случай, ако се счупят.

Втора коледна история

Веднъж попаднах на тази чудна сламена къщичка в малко селце в Южна Англия. Когато стигнах до подножието на заснежения комин, видях два детски чорапа да висят над камината. Едно от децата беше закачило твърде голям червен чорап, който висеше ниско долу на комина - с надеждата за още подаръци, помислих си. Но когато отидох да взема подарък от червения си коледен чувал, се обърнах и видях, че дългият червен чорап се е запалил! Успях да потуша пожара, но кой знае какво можеше да се случи, ако не бях там? От този ден нататък се опитвам да напомням на хората да закачат чорапи с правилния размер, за да избегнат неприятните изненади, които могат да дойдат от прекалено дълъг чорап.

Трета коледна история

Миналата Коледа елфите бяха направили толкова много подаръци, че трябваше да се притеснявам как да ги доставя. За да спестя време, си помислих, че мога да натъпча всички подаръци в средно големия си жълт чувал, който вече лежеше готов. Беше трудна работа, а аз стенех и се мъчех да натъпча все повече и повече подаръци в чувала си. Мислех, че съм се справила и бях доста доволна от себе си, докато не започнах да разнасям подаръците и чувалът се разкъсаһттр://.... и подаръците, разпръснати навсякъде. Днес винаги се уверявам, че елфите са ми дали правилния размер чувал.

Четвърта коледна история

Веднъж на Бъдни вечер тъкмо се канех да напусна работилницата си. Подаръците бяха на шейната, елените бяха яли и бяха посипани с вълшебен вълшебен прах, а аз бях облякъл големия си червен костюм. Седях на мястото си, държах юздите в ръка и се канех да тръгвам, когато чух силен трясък зад мен. Обърнах се и забелязах, че в шейната ми има голяма дупка. Елфите мигом се появиха и донесоха нова шейна - подаръците бяха натоварени, елените бяха впрегнати в новата шейна - но забелязахме голям проблем. шейната беше твърде малка за голямото количество подаръци, а чувалът постоянно се изхлузваше от шейната. Тогава осъзнах колко важна е идеално оразмерената шейна и никога повече не бих могъл да си представя, че ще използвам шейна с неправилен размер.

Пета коледна история

Когато се канех да кацна на покрива на стара викторианска къща, погледнах надолу и видях мъж, който седеше сам на масата си с нож и вилица в ръка - готов да яде коледната си вечеря. Когато се вгледах по-внимателно, забелязах, че коледната шапка, която наскоро му бяха подарили и която сега беше сложил на главата си, беше твърде голяма и се беше плъзнала върху очите му, което му пречеше да яде храната си. О, как се забавлявах! Опитва се да изяде коледната си вечеря със завързани очи. Ho Ho Ho!

Шеста коледна история

Чували ли сте как веднъж се заклещих в един комин? Бях изяла твърде много вкусни сладкиши и големият ми закръглен корем беше твърде голям, за да влезе през комина - имах чувството, че ще се пръсна. Брадата ми беше черна, навсякъде имаше сажди, а носът ми също изтръпваше. От този момент нататък винаги помня, че е ужасно неудобно да се изкачиш през комин с грешен размер - не е много по-различно от това да носиш презерватив с грешен размер.

Седма коледна история

Разказвал ли съм ви за момента, в който бях в един универсален магазин? Моята помощничка се беше обадила, че е болна, и ме помолиха да я заместя. Магазинът беше красиво осветен с блещукащи коледни лампички и всички бяха много весели и жизнерадостни, а децата седнаха в скута ми и ми казаха какво искат за Коледа. Когато един баща седна с детето си в скута ми, вдигнах поглед и забелязах, че зеленият му коледен пуловер е твърде малък, така че коремът му се вижда - изглеждаше ужасно тесен. Захилих се за себе си, поклатих големия си закръглен корем и попитах детето дали да изпратя на баща му коледен пуловер, който наистина да му стои? Надявам се, че това е единственото нещо, което не пасва тази Коледа! Ho Ho Ho.

Осма коледна история

Една Коледа аз и елфите бяхме в работилницата и опаковахме останалите коледни подаръци, за да ги доставим на следващия ден, когато изведнъж чухме един от елфите да крещи от неудовлетвореност. Когато изтичахме да видим какво става, видяхме на масата квадратна кутия със съвсем малко парче опаковъчна хартия - опаковъчната хартия на елфа беше твърде малка. Той не беше премерил правилно подаръка си и се опитваше да го опакова с малката хартия. Казах на елфа винаги да мери, преди да опакова подаръка си, за да пасне идеално.

Девета коледна история

По Коледа веднъж станах свидетел как едно семейство се опитва да натъпче пуйка, която според тях е с идеален размер, в твърде малка фурна. Мислеха, че могат да се справят, и бутнаха и натъпкаха пуйката във фурната - но дали се побираше? Вратата можеше да се затвори, но пуйката беше толкова смачкана, че не можеше да се сготви правилно, соковете изтекоха и коледната вечеря беше провалена. Поуката от историята? Винаги се подготвяйте с подходящия размер фурна.

Десета коледна история

Веднъж станах свидетел на една наистина глупава грешка при украсяването на коледна елха. Едно семейство беше купило средно голяма коледна елха и беше в процес на украсяване. Когато извадиха фееричните си лампички от кутията и започнаха да ги увиват около елхата, скоро разбраха, че не са измерили правилната дължина, така че фееричните лампички можеха да се увият само около върха на елхата и - ето - дори не можеха да се включат в контакта, защото кабелът беше твърде къс! Чувствах се толкова зле, че им изпратих светлините в правилния размер със съвета, че винаги трябва да мерите, преди да купувате.

Единадесета коледна история

Спомняте ли си историята за мъжа, който отишъл в универсалните магазини, носейки малкия коледен пуловер, който не му пасвал? Е, на следващата година същият човек дойде отново - и доведе детето си със себе си. Беше си купил нов коледен пуловер, но този изглеждаше по-зле от този, който носеше миналата година - беше с два размера по-голям и навсякъде висеше плат. Беднякът - преди да го купи, той само е предположил правилния размер, така че нито един от пуловерите не е паснал правилно. Отидох с него в секцията за коледни пуловери и се уверих, че размерът му е определен и че е купил правилния размер - ако не мерите, как да знаете кой размер е подходящ?

Дванадесета коледна история

Преди много време съпругата ми беше помолена да произнесе коледна реч за празненствата на Северния полюс. По този повод тя си беше изплела чифт червени и бели чорапи, за да ѝ е топло и уютно. Но по време на речта чорапите се смъкнаха и тя трябваше да ги вдига отново и отново. Жена ми беше толкова смутена - беше ги изплела с един размер по-големи. В този момент тя открива, че няма нищо по-лошо от това да носиш грешен размер, затова винаги проверява два пъти дали чорапите ѝ пасват идеално, когато си плете нови.

В дванадесетте коледни истории можете да видите какво се случва, когато имате грешен размер. Нека ви разкрием една тайна, която ще ви се стори като коледен подарък: С презерватива Mister Size вече няма да се притеснявате, че носите прекалено малък презерватив, който може да се спука във всеки един момент, или прекалено голям презерватив, който не ви предпазва напълно, защото може да се изхлузи във всеки един момент. Със седем различни размера наистина има размер за всеки. Презервативът, който пасва и е с идеален размер, е истински подарък за всеки!

Намерете идеалния размер презерватив сега

Открийте различните размери презервативи в нашия магазин сега:

Отидете директно в магазина

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега