Skip to main content

Съвети за летен секс: 7 начина да правите сензационен секс това лято

Лятото най-накрая е тук, а с него идват слънцето, летните жеги и горещият летен секс. Изследванията показват, че през летните месеци сексуалното ни желание се увеличава и обикновено правим повече секс. Учените твърдят, че слънчевата светлина повишава хормоните на доброто настроение допамин и серотонин, както и нивата на тестостерон - това ни кара да се чувстваме по-щастливи и по-възбудени.

Ако вече се чувствате горещи и изпотени, може да не мислите за секс, но това не бива да ви спира да правите сензационен секс. Въпреки че времето не е единственото нещо, което повишава температурата ни, ето 7 съвета за летен секс, които ще ви помогнат да се насладите на сензационен секс това лято.

Съвет 1 за летен секс: Опитайте секс под душа.

Сексът под душа е идеалният начин да се разхладите (или разгорещите), когато времето е изключително горещо. Не е чудно, че сексът под душа е един от най-любимите ни, тъй като има толкова много различни усещания, които можете да добавите към сексуалното си преживяване. Независимо дали предпочитате да оставите водата да се стича по гърба ви, да увеличите чувствените докосвания, докато се измивате, да използвате главата на душа, за да се стимулирате взаимно, или да започнете прелюдия под душа, преди да я довършите по-късно в спалнята, сексът под душа е на първо място в нашия списък с възможности за сензационен летен секс.

Съвет за летен секс 2: Охладете се с кубчета лед

Ако не сте използвали кубчета лед по време на орален секс, значи сте пропуснали един много специален трик. Кубчетата лед не само се топят бавно в устата ви и ви помагат да се разхладите, но и хладното усещане на кубчето лед, съчетано с топлината на устата и устните ви, увеличава удоволствието от гениталиите на партньора ви. Можете също така да вземете кубче лед и да го разтриете по ерогенните зони, като вътрешната част на бедрата или шията, за да постигнете върхова прелюдия. Ако искате да отидете още по-далеч, можете да използвате и превръзка за очи, за да увеличите възбудата на ледените кубчета. Затова следващия път, когато усетите, че температурата се покачва, вземете няколко кубчета лед и подарете на партньора си гъши тръс.

Съвет за летен секс 3: Охладете секс играчките си

Друг наш любим начин да се разхладите по време на горещините е да напълните съд с ледено студена вода (можете да добавите и няколко кубчета лед) и да оставите стъклената или металната си секс играчка да се охлади за известно време. Можете също така да го поставите в хладилника за около 10 минути, за да се охлади, преди да го използвате. Хладнокръвието на секс играчката при проникване в партньора ви (или в самите вас) ще осигури вълнуващи усещания и изтръпващ оргазъм.

Съвет 4 за летен секс: Използвайте хладна храна.

Вземете любимия си сладолед или охладена бита сметана и я разнесете по тялото на партньора си. Когато хладното усещане достигне до тялото ви, можете да дадете на партньора си удовлетворяващо чувство, можете да му позволите да усети топлината на дъха ви, докато го целувате и облизвате. Жените, моля, внимавайте да не слагате сладолед или бита сметана близо до вагината, тъй като захарта може да причини инфекции с дрожди, а това не е забавно за никого.

Съвет за летен секс 5: Бъдете креативни

Мисионерската поза може да ви се стори твърде "гореща и потна" в горещ летен ден - две тела едно върху друго само генерират повече телесна топлина. Затова може би е време да опитате някои нови позиции, които включват по-малко телесен контакт. Обратната каубойка (когато жената лежи отгоре, но е обърната към краката на партньора си) и кучешкият стил (когато единият партньор се навежда напред, а другият го поема отзад) могат да бъдат две алтернативни позиции, които трябва да опитате това лято.

Съвет за летен секс 6: Почувствайте хладния бриз

Може да звучи просто, но има нещо приятно в това да усещате хладен бриз върху кожата си, когато сте възбудени. Какво по-хубаво от това да се разхладите в жегата по време на секс? Независимо дали разполагате с голяма градина, или можете да си осигурите уединено място на открито, ще откриете, че хладният въздух подобрява сексуалното изживяване. Ако нямате възможност да правите секс на открито, можете да отворите прозореца и да внесете свеж въздух вътре.

Съвет за летен секс 7: Използвайте презервативи

Ако планирате летен романс, може да е изкушаващо да се откажете от презервативите и да отидете на среща без презерватив, но опасността от полово предавана инфекция или бременност определено не е начинът, по който искате да завърши лятото ви. С нашите ултратънки презервативи и перфектен размер ще се чувствате така, сякаш не носите почти никакъв презерватив, но с допълнителен бонус - без неприятни изненади.

Купете презервативи сега

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега