Skip to main content

Италиански уебсайт Mister Size онлайн

В Италия също можете да закупите презервативи Mister Size във все повече магазини, поради което сега добавихме италиански уебсайт към нашата гама. Прочетете цялата информация за нашите презервативи и местните източници на доставка на италиански език сега: www.mistersize.it

Презервативи в Италия

Италия със своите 60 милиона жители е символ на култура, добра храна и радост от живота. Сега можете да се насладите на чистото усещане от презервативите в Италия. Тъй като обувките не се предлагат само в един или два размера, вашият презерватив Mister Size се предлага в 7 различни размера презервативи. Така че вашият размер със сигурност ще бъде включен. В допълнение към по-доброто усещане по време на полов акт, това гарантира и оптимална безопасност при използването на презервативи; презервативът няма да се изхлузи, ако пасва, и няма да се притисне. Ето как работи приятният секс с презервативи MISTER SIZE!

Магазини с Mister Size в Италия

В Италия вече можете да закупите Mister Size в следните магазини, наред с други:

Информация за дилъри

Вие сте търговски посредник и се интересувате от разширяване на асортимента си с нашите продукти. Моля, свържете се с някой от нашите търговци на едро в Италия или се свържете с нас директно чрез нашата страница за дилъри. Там ще намерите и обширен снимков и маркетингов материал за директно изтегляне. Изберете презервативи Mister Size сега и предложете на клиентите си висококачествен продукт, който е оценен много високо от клиентите.

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега