Skip to main content

Моят презерватив е Mister Size

Потребителите на презервативи, които вече са изпробвали няколко презерватива, ни пишат отново и отново, че са намерили своя презерватив в MISTER SIZE. Разбира се, ние сме щастливи от това и затова искахме да знаем точно и да разкажем на другите за техния опит с MISTER SIZE: Така започнахме кампанията "Моят презерватив е MISTER SIZE".

Потребителите на MISTER SIZE имаха възможност да ни пишат за опита си с MISTER SIZE и получиха 36 опаковки MISTER SIZE в замяна.

Ето резултатите и отзивите на тестващите:

Ние сме заедно от години и не искаме деца. Приятелката ми е много загрижена за здравето си и е убеден веган. Досега имахме проблем с това, че презервативите са доста хлабави върху мен. Ето защо никой от нас не можеше да се отпусне, защото винаги се притеснявахме, че презервативът ще се изхлузи или че спермата ще изтече. Оргазъм заедно? Наистина трудноһттр://.....! Приятелката ми видя MISTER SIZE в дрогерията на Мюлер и веднага донесе този тестови комплект. И двамата се чувстваме наистина комфортно с размер 49 сега, нищо не се изплъзва. Това наистина ви кара да се чувствате добре. Затова Mister Size не е просто моят презерватив, а нашият презерватив.

Андреас, 38 г.

Една от любимите ми инфлуенсъри, която сама е майка, представи MISTER SIZE. Мисля, че презервативите са чудесни за нас, защото искаме още едно дете, но все още не. За съжаление, любимият ми има проблеми с ерекцията при използване на презервативи и просто не е забавно. Затова опитахме MISTER SIZE в неговия размер. Това наистина е от значение. Без презерватив все още е най-добре, но MISTER SIZE определено е добро решение. Тъй като няма почти никакъв избор на размер, MISTER SIZE не е само моят презерватив, а нашият презерватив.

Селина, 31 г.

Връзките ми обикновено не продължават дълго. Освен това имам огромни странични ефекти, когато вземам хапчетата. Затова презервативите са подходящото контрацептивно средство за мен. За съжаление, винаги ми се е налагало да слушам от мъжете, че не искат да използват презервативи, защото прекъсват кръвта и не могат да поддържат ерекция, а това всъщност е вярноһттр://.... След това един приятел ми препоръча MISTER SIZE. И наистина, когато презервативите пасват, "да" или "не" на презерватива е много по-малък проблем. Нещо повече, те са наистина приятни и верни на усещане! Винаги имам няколко размера със себе си за всеки случай. Ето защо MISTER SIZE е моят презерватив.

Сандра, 32 г.

Бях щастливо свободен в продължение на 2 години и в режим на постоянни запознанства, но презервативите от Durex и Ritex не се вписваха толкова добре и често убиваха вибрацията по време на секс, защото чувството не беше там. Щом някоя жена настояваше да използваме презерватив, аз бях доста отблъснат и това беше леко смущение. След това открих рекламата на Mister Size в Lovoo и поръчах пробен пакет в най-големия размер, а размер 64 пасна идеално. Оттогава за мен вече не е проблем да използвам презерватив и за мен не е важно със или без, защото и двете работят чудесно и са много чувствени. За мен това вече не е възможно без Мистър Размер, дори и да е контрацепция, сега все още играя на сигурно, без да се налага да се отказвам от силното усещане.

Бен, 29 г.

Моят презерватив е с размер "МЪЖ"! Това важи ли и за вас? След това ни напишете подробното си преживяване със съгласието да го публикуваме тук и ние ще ви изпратим пакет 36 във вашия размер като благодарност.

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега