Skip to main content

Mister Size в италианските аптеки

Вече можете да си купите презервативи Mister Size в първите аптеки в Италия, за което спечелихме първия италиански търговец на едро на аптеки. С нашия търговец на едро за аптеки презервативите Mister Size вече са много по-лесно и бързо достъпни за много аптеки в Италия и следователно достигат много по-бързо и до вас като потребители на презервативи.

Първата ни аптека в Италия

Много преди да спечелим първия търговец на едро на аптеки в Италия, първата аптека в Брунек, Южен Тирол, имаше в асортимента си нашите презервативи Mister Size. Така че аптеката на Zieglauer Farmacia е повече или по-малко нашият фар на италианския аптечен пазар, откъдето подходящият за вас размер презервативи вече е все по-разпространен и на местно ниво в Италия и бързо и лесно достъпен за вас.

Допълнителна информация за крайни клиенти

Искате да си купите Mister Size в местната аптека? Освен в много аптеки в Германия, това вече е възможно и в Италия. Просто попитайте в аптеката си - или презервативите вече са налични на място, или фармацевтът може да ги поръча за вас. Можете също така да ги насочите към нас, ако имате някакви въпроси, или да им подскажете в нашия уебсайт.

Информация за фармацевти

Ако сте фармацевт и желаете да включите нашите презервативи в асортимента си, ние сме подготвили специална страница за вас с цялата информация, източници на доставка и рекламни материали. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нашия търговец на едро с аптеки или директно с нас по всяко време.

Контакт за дистрибуция в аптеките в Италия:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Италия)

Телефон: 0039-0471-913317
Факс: 0039-0471-915054
E-mail: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Повече статии

Направете повече от него - със секс фантазии в личната си глава кино

Прочетете сега

Един като друг - какво означават различните форми на пениса

Прочетете сега

Дали днес хората правят по-малко секс?

Прочетете сега