Skip to main content

Направете повече от него - със секс фантазии в личната си глава кино

пет идеи за пълноценен любовен живот

Дали сексуалният ви живот не върви така, както трябва, и дали не е време за малко подобрение? Иска ви се да опитате нещо ново, но не знаете как? Или просто искате да създадете сами няколко чувствени момента и да им се насладите напълно? След това включете умственото си кино и се оставете да бъдете отнесени от най-съкровените си фантазии. Тук ще намерите някои интересни идеи и размисли.

Ядосани ли сте на някого или не можете да се изключите? Отивам в психиатричното кино...

Личното умствено кино си струва златото - дори в ежедневието. Например, когато новият ви шеф ви разстройва изключително много и си представяте как изливате коктейла си върху главата му. Или когато гумата на шофьора на автобуса се спука, точно когато той е на път да се отдалечи от вас. В съзнанието ни нещата могат да се развият по различен начин за миг и така да подсладят деня ни. Независимо дали става дума за малка фантазия за отмъщение или за мисли за приключенска ваканция, докато седим на скучна задължителна лекция.

А киното на главата също е доста готино по време на секс. Защото ни показва точно какво наистина ни възбужда - много повече, отколкото в някое порно. И така ни помага да влезем в него по-добре или просто да превключим на по-висока предавка. Ако все още не сте го направили, опитайте!

Какви филми звучат в главата ви? - Най-популярните сексуални фантазии

По всяко време можем сами да решим какво се играе в киното в главата ни. Така че се насладете на филмите, които са забавни и полезни за вас. Когато става въпрос за еротична тръпка, има няколко сексуални фантазии, които са много популярни. Позволете им да ви вдъхновят:

Секс с непознати

Много хора обичат да си представят, че правят секс на публично място - може би дори с тайнствен нов познат. Например по време на спонтанна среща на улицата в някоя закътана уличка, докато тичате в парка или в тоалетната на дискотеката. Нищо чудно - в крайна сметка в него има нещо вълнуващо, а едно неочаквано приключение обикновено звучи доста вълнуващо. Друг е въпросът дали искате това в действителност. Но е напълно препоръчителен като малък филм за умственото кино.

Едно приключение с господство и преданост

Най-късно от "Нюанси на сивото" насам игрите с доминиране и обвързване предизвикват голямо желание и извън BDSM сцената. Представете си как се отдавате изцяло на партньора си и той решава какво да правите. Може би дори вързан напълно неподвижно в доста гореща поза. Вие решавате колко далеч искате да стигнете...

Секс със звезди или "уважавани лица

Вълнуваща е и горещата любовна авантюра с любимата ви звезда, шеф, професор или преподавател. Който и да е предизвикал неочаквани чувства у вас - в личното си психическо кино можете да дадете воля на желанието си и да се насладите на приключението в мислите си. Това може да работи дори с шефа, когото всъщност мразите, както разкрива 25-годишната Иса пред Cosmopolitan.

Тройка или групов секс

Да бъдеш взет от няколко партньора едновременно всъщност е доста разпространена фантазия. Дори ако повечето хора никога не биха го опитали наистина. Но поне идеята да те галят няколко ръце и уста и да усещаш всички прекрасни възможности по време на секс едновременно... това е доста горещо!

И така, вече ли фантазиите ви бягат с вас? След това се отпуснете и се насладете на шоуто...

"Когато се затваря последната окова, изведнъж осъзнавам: сега няма връщане назад. Напълно съм на неговата милост. И в същото време в мен има едно нахално любопитство: какво ще ми направи сега? Цялото ми тяло изтръпва и аз чакам с нетърпение. Струва ми се, че е минало половин вечност. И когато ръцете му най-сетне се плъзнаха по бедрата ми, то премина през мен като..."

Не трябва ли да имам угризения на съвестта, ако мисля за нещо друго по време на секс? И дали фантазиите ми са нормални?

Разбира се, както и при много други неща в живота, често има опасения относно личното пространство: не е ли невнимателно към партньора ми, ако мисля за нещо друго по време на секс? Или още по-лошо - за някой друг?

И разбира се, може да се чувстваме странно - може би дори малко като че ли изневеряваме на другия човек. Докато не осъзнаем защо изобщо включваме киното на главата: За да ни накара да започнем и да блокираме други глупави мисли. Защото със сигурност е по-хубаво да се отдадеш изцяло на горещи фантазии в главата си, отколкото да мислиш за стреса в офиса или за отдавна просрочената данъчна декларация по време на секс. Или какво мислите вие? Докато обичате партньора си и не мислите за някой друг, малките приключения в ума ви са напълно нормални. В крайна сметка и двамата ще имате по-добър секс.

Между другото, същото важи и за естеството на фантазиите ни - независимо колко трудни или странни изглеждат те в началото. В киното в главата си можем да изживеем всичко, което не искаме да си признаем в реалния живот. Не е нужно да имаме скрупули или гузна съвест. Дори фантазии като изнасилване от крадец са много по-често срещани, отколкото повечето хора си мислят. А ако намирате идеи, които могат да бъдат отвратителни за другите, за горещи? И какво от това! В края на краищата това е вашето главно кино и вие определяте програмата. Без досадни табута. Докато животните и децата са настрана, почти всичко е наред. Затова се отдайте на тайните си фантазии и не се притеснявайте какво ще си помислят другите за тях. Те често имат свои собствени мръсни фантазии, които никога не биха разкрили.

"Когато лекцията свърши, всички стават и напускат залата. Изведнъж усещам ръка върху гърдите си, която ме принуждава да спра рязко. Все още имам да ти кажа една дума. Професорът ни ме поглежда строго и краката ми изведнъж се оказват меки като масло. За есето ли става дума? Не трябваше да го пиша толкова провокативно. Но след това тя казва: Много ми хареса това, което сте написали. И ме накара да се заинтересувам. Все още има нещо, което бих искал да обсъдя с вас по-отблизо..."

И ако само въображението не е достатъчно...?

Понякога искаме да направим още една крачка напред и да изпробваме сексуалните си фантазии в реалния живот. Това не е толкова трудно - в края на краищата има много други хора, които се чувстват по същия начин. Можете да намерите подходящи партньорки за вашите фантазии в платформите за запознанства, ако ясно съобщите желанията си. Понякога това може да се случи напълно неочаквано в бара, в супермаркета или в собствената ви връзка, веднага щом бъде казано. Единственото важно нещо е да обсъдите нещата предварително. Така че да е ясно какво искате и къде са границите. Във фантазиите ви те могат да минат под масата, но в реалния живот, разбира се, винаги важи следното: не забравяйте презервативите.

"С големите си ръце той ме хвана и ме притисна здраво към стената. Целуваме се, а аз търся ципа на дънките му и най-накрая го хващам. Това, което усещам, ме радва. Той вдига роклята ми и прониква в мен. Преди малко се страхувах, че някой може да ни наблюдава. Сега тази мисъл само ме подтиква още повече..."

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина правилният начин за постигане на равенство в секса?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант - за да върви сексът като по вода

Прочетете сега