Skip to main content

Стартиране на продажбите в Обединеното кралство и нов уебсайт на английски език

Имаме удоволствието да съобщим, че Pasante Healthcare, като дистрибутор за Великобритания, започна продажби и е на разположение на всички дилъри в Обединеното кралство. С това се отбелязва и стартирането на английския уебсайт като платформа за информация и продажби на MISTER SIZE на острова. Открийте сега нашия нов уебсайт и цялата информация за възможностите за покупка на www.mistersize.co.uk.

Презервативи във Великобритания

Въпреки че можете да получите някои презервативи безплатно от Националната здравна служба в Обединеното кралство, това са стандартни презервативи. С Mister Size можете да избирате между 7 размера презервативи и да получите идеалния за вас презерватив. Освен това Mister Size е особено тънък и поради това е верен на допир, но също толкова безопасен, колкото и стандартния презерватив. Перфектният размер може дори да го направи по-безопасен, тъй като няма да се изхлузи, ако презервативът е твърде голям. Ако презервативът е твърде малък, той свива пениса ви, вие усещате по-слабо и презервативът се къса по-лесно. Затова си струва да използвате презервативи Mister Size, ще усетите разликата.

Къде да купя Mister Size

Следните магазини ще бъдат на разположение при пускането на Mister Size в Обединеното кралство:

Контакт за търговци на дребно

Вие сте търговец на дребно в Обединеното кралство и желаете да получавате нашите презервативи Mister Size безмитно и бързо. Тогава се свържете директно с нашия дистрибутор в Обединеното кралство:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега