Skip to main content

10 добри причини за страхотен секс (най-доброто тук и сега)

Между работата, Instagram и данъчните декларации понякога не е толкова лесно да намерим подходящото време за няколко щастливи мига на интензивна съвместност. И преди да се усетите, пълноценният сексуален живот остава на заден план - както се случва с все повече млади хора в наши дни. Затова е крайно време да направим нещо по въпроса и да върнем тези тръпчиви моменти в ежедневието. За да ви мотивираме, събрахме 10 убедителни причини да се наслаждавате на страхотен секс тук и сега. Всичко останало зависи от вашето въображение...

1. перфектното средство за справяне с ежедневния стрес

Защо да не прекъснем омагьосания кръг и да направим обратното? Вместо да позволявате на ежедневния стрес да съсипе сексуалния ви живот, използвайте страхотния секс, за да оставите ежедневния стрес настрана за момент. По този начин създавате най-добрите условия за фантастичен ден по два начина. А след това се върнете на работа с добро настроение и щастие.

Сексът е здравословен - и как!

Разбира се, това не е най-вълнуващата причина, но сексът е истинско чудодейно средство, когато става дума за здраве: той укрепва имунната ви система и подобрява шансовете ви да преминете невредими през следващата вълна от настинки. Сексът може да има положителен ефект и върху кръвното налягане, като намалява риска от сърдечни заболявания. При мъжете редовната еякулация поддържа простатата в добра форма и намалява риска от рак на простатата.

Психиката също има полза от пълноценния сексуален живот. Ендорфините и "хормонът на прегръдката" окситоцин, които се освобождават по време на секс, укрепват доброто ни настроение. И по този начин образуват малка защитна стена срещу негативните чувства и депресивните настроения. 3.

3. и също така има болкоуспокояващо действие

Невинаги се нуждаете от таблетки, за да облекчите болката. Защото всъщност ендорфините могат да имат много подобен ефект по време на оргазъм. Освен че разсейва вниманието, тялото ви всъщност е по-малко чувствително към болката. А отпускането на мускулите може дори да означава, че главоболието или болките в гърба ще изчезнат след това.

4. сексът добавя нещо към вашата харизма

Забелязвали ли сте как изглеждате в очите на хората, когато току-що сте правили секс? Или пък сте се сблъсквали с това при други хора? Външният ви вид изведнъж придобива онази особена сила, а и отвътре се чувствате доста добре. Така че, ако искате да направите добро впечатление на следващото парти, преди това си подарете един кръг в спалнята или на кухненската маса. Или дори гореща бърза любов преди следващата среща? Ако се чувствате добре, защо не!

5. сексът е авантюристичен и творчески

В екстатичното взаимодействие на телата си можете да живеете пълноценно и да дадете воля на креативността си. С авантюристични фантазии, ролеви игри и всичко, което ви дойде наум. Насладете се на тази кратка почивка и ни покажете на какво сте способни! А ако имате нужда от малко тласък, просто се оставете да се вдъхновите от нашите секс фантазии в личното си кино.

6. прическата!

Мнозина са се опитвали да го направят, но това е абсолютно невъзможно! Защото прическата след секс просто не може да бъде пресъздадена. И изглежда просто перфектно - по този непринуден, див начин. Така че вероятно остава само едно решение: изпитаният метод с интензивна любовна сесия.

7. трудните разговори обикновено са много по-спокойни след секс

Преживявате малко напрегнат период заедно и емоциите ви кипят? Трудно е да се повярва - но точно в такива моменти гримираният секс понякога може да направи чудеса. След като сте изпуснали натрупаната енергия по взаимосвързан начин и сте се сближили поне малко физически, нещата често изглеждат много по-спокойни. Използвайте приятните чувства, за да поговорите отново за всичко на спокойствие. Или заспете върху него и се насладете на близостта за известно време. След това повечето проблеми изглеждат много по-малки и можете да намерите добро решение заедно.

8. и е по-лесно да се спи

Не можете да заспите и просто се въртите напред-назад върху чаршафите, а главата ви просто не иска да се изключи? След това се завъртете в леглото по един наистина бурен начин - заедно в дълбока прегръдка с половинката си (но, разбира се, само ако тя е будна и готова за това). Насладете се на опиянението, няколко нежни целувки след това и вероятно скоро ще се унесете в лек сън. Между другото, това се дължи и на "хормона на прегръдката" окситоцин, споменат по-рано.

И като малка благодарност за това, че ви помогна да заспите, просто донесете закуска в леглото на следващата сутрин.

9 Малко кулминация повишава самочувствието

След секс не само цялостното усещане е по-добро от обичайното - вие също се чувствате по-уверени. Така че, ако се нуждаете от малък стимул или от подходящо настроение, за да поискате най-накрая, смело и твърдо, отдавна закъснялото увеличение на заплатата: Просто се възползвайте от малкия тласък на егото, който дава малко любов. И ако ви се иска: запазете прическата си! Защото знаем, че е абсолютно вълшебно!

10. честно: заслужавате го!

Но почакайте малко! Защо изобщо трябва да се замисляме защо трябва да правим секс? В края на краищата, това е много приятно и честно казано: заслужавате го. Не просто добър секс, а абсолютно страхотен секс. В какъвто и да е вариант, който ви прави щастливи. Така че нека рамката с ламели заскърца както трябва, защото е време за действие и добри чувства!

Наслаждавате се на страхотен секс - без значение дали има основателна причина

Независимо дали имате основателна причина за това, или просто спонтанно ви се иска: Подарете си съвместен живот точно когато ви се иска. И, разбира се, нещо друго е много по-важно от добрите причини за секс: да не се оставяте да бъдете повлияни твърде много от постоянно присъстващия стрес в ежедневието, твърде малкото време и много други неща. Защото винаги можем да намерим причини да не правим секс. Но дали те наистина са полезни за нас, е съвсем друг въпрос. На този въпрос може да се отговори най-добре, когато се насладите на страхотен секс следващия път...

Mister Size
Повече статии

Направете повече от него - със секс фантазии в личната си глава кино

Прочетете сега

Един като друг - какво означават различните форми на пениса

Прочетете сега

Дали днес хората правят по-малко секс?

Прочетете сега