Skip to main content

Мастурбация, как да поглезите тялото си правилно

Наръчник за жени, които искат да се наслаждават пълноценно на живота си, без да зависят от мъж.

Изпитайте неограничено удоволствие

В Mister Size сме си поставили за цел да гарантираме, че по време на безопасен секс ще имате поне същия фактор на забавление, както по време на незащитен полов акт. Всеки ден правим всичко възможно, за да направим секс с презерватив идеален за вас. Презервативът е толкова популярен, защото е едно от най-безопасните контрацептивни средства и предпазва не само от бременност, но и от заразяване с полово предавани болести. Но какъв е най-безопасният начин да избегнете забременяване по време на "секс"? Точно така, мастурбацията, тук вие сте господар на чувствата си и не е нужно да губите мисли за възможните странични ефекти след сексуалния акт. Всичко се върти около вас и вашето тяло. Нежната отдаденост към тялото ви може да подслади ежедневието ви по много начини.

Разберете какво ви харесва

В живота на почти всяка млада жена, дори и в тийнейджърска възраст, има момент, в който тя за първи път усеща, че иска да опознае по-отблизо собственото си тяло. Този момент обикновено настъпва много преди първото партньорство. Забелязваме, че някои докосвания на корема предизвикват много странно, но все пак приятно усещане. Приятно е да се търкате в нещо, независимо дали е фланела, седалка на велосипед или възглавница, която движите напред-назад между краката си. Младите жени обикновено развиват предпочитания към определен вид стимулация още на тази възраст.

За съжаление темата за мастурбацията все още не се разглежда открито от жените навсякъде по света. За мъжете е нормално да се докосват от време на време, докато жените, когато стане дума за тази тема, обикновено реагират малко засрамено и бързо се опитват да говорят за нещо друго. Но мастурбацията не е нищо, от което да се срамувате. Никой не знае от какво се нуждаете толкова добре, колкото вие! Така че няма нищо, което да ви спре по пътя към опознаването на тялото ви. Доказано е, че жените, които по-често се забавляват със себе си или с играчките си, са по-уравновесени и спокойни. Най-хубавото нещо на секса със себе си е, че можете да го правите, когато, където и както искате. Въображението ви няма граници. Най-хубавото нещо при мастурбацията обаче е, че никога не оставате незадоволени. Като постоянно проверявате какво ви стимулира и възбужда, можете също така по-добре да съобщите на партньора си как най-добре да ви доведе до кулминация. По този начин никога няма да останете с празни ръце по време на секс с партньора си.

Самозадоволяването като баланс

На първо място, много е важно да отделите достатъчно време. Планирайте забавление със себе си в ежедневието си. Отделете време и се наслаждавайте на всяка секунда. Особено ако нямате постоянен партньор, е важно да се задоволявате редовно. По този начин можете да намалите стреса и да увеличите личното си щастие. Оргазмите освобождават невероятно количество хормони на щастието, които могат да ви помогнат да запазите доброто си настроение и баланс през целия си живот.

Съвети и трикове за перфектен оргазъм със себе си

Първо, нежно масажирайте клитора си, докато се навлажните напълно. Сега можете да се поглезите с ръце, като вкарате един или повече пръсти във влажната си вулва и ги движите ритмично. С другата ръка можете да продължите да разтривате клитора си, за да достигнете по-бързо до кулминацията. Ако не сте достатъчно влажни, не използвайте кремове или масла за тяло като лубриканти. Те могат да имат много лошо въздействие върху вагиналната флора и/или да доведат до алергии. За повече забавление препоръчваме нашия органичен лубрикант на водна основа от Mister Size.

С нашия лубрикант можете да поставяте пръстите си или дори играчката си по-добре и нищо не пречи на перфектния оргазъм. Не се страхувайте да добавите играчка, например вибратор, към сексуалната си игра, ако пръстите ви не ви довеждат до кулминация. Съществува голямо разнообразие от секс играчки, които ще ви доведат до абсолютен екстаз за нула време.

Украсете сексуалната си игра с мръсни мисли. Няма абсолютно никакви ограничения. Можете да развихрите въображението и пръстите си. Влезте в настроение, облечете секси бельо и гледайте в огледалото как се глезите с вибратора си. Въпреки че в началото може да е малко странно, много жени се забавляват, като гледат как правят секс до оргазъм.

Използвайте цялото си тяло като площадка за игра, ласкайте се, целувайте се и се облизвайте, ако ви харесва. Някои обичат да оставят пръста си да се плъзга леко в задните части за допълнителна анална стимулация с равномерни движения. Тук се препоръчва и нашият лубрикант Mister Size.

Разнообразието е всичко

Бъдете отворени за експерименти и се отдайте на удоволствия не само в леглото. Можете също така да седнете на стол с разтворени крака и да използвате вибратора си. Докато си взимате душ, поглезете клитора си с пръските на душовата слушалка и едновременно с това вкарайте пръст във вагината си - ще изпитате грандиозен оргазъм. Единственото важно нещо, което трябва да запомните, е никога да не поставяте спрея директно във влагалището си, дори и да се чувствате фантастично, рискувате да унищожите естествената вагинална флора.

Мислите ви са вашата площадка за игра

Когато мастурбирате, можете да се отдадете напълно на себе си, въображението ви няма абсолютно никакви граници. Само вие контролирате порното в главата си. Вие решавате с кого да правите секс и как. Независимо дали правите секс с мъж или с жена, сексапилната съседка отсреща ли ви ближе? Участвате ли в оргия, в която всеки задоволява всички останали? Каквото и да ви възбужда, няма проблем. Няма твърде луди или погрешни фантазии.

Ако киното на главата ви не е достатъчно, можете да използвате таблета и филмите си, за да си помогнете. Може да е толкова стимулиращо да наблюдавате другите по пътя им към оргазъм и да мастурбирате сами. Ако порно за жени е твърде скучно за вас, изберете нещо по-трудно. Всичко, което ви възбужда, е подходящо.

Положителни аспекти на мастурбацията

Ако сте стресирани от ежедневието и просто не можете да се отпуснете вечер, спонтанно оставете ръцете си да се спуснат в панталона ви и нежно да погалят клитора ви. Ако сте достатъчно възбудени и влажни, вкарайте пръстите си или вибратора дълбоко във вагината си, докато не ви обхване блестящ оргазъм. Цялата тежест и безпокойство, които сте носили в себе си, ще се превърнат в дълбока релаксация и удовлетворение. Тоновете хормони на щастието, освободени по време на оргазма, ще ви накарат да заспите отпуснати и изпълнени с положителни чувства.

Мастурбацията е и перфектното лекарство за менструалните болки, тъй като укрепва интимните мускули и стимулира притока на кръв. Мастурбацията има и спазмолитично действие.

Мастурбацията е забранена

Дори и почти всичко да е позволено по време на сексуалните ви игри, все още има някои забранени неща.

Никога не вкарвайте предмети от ежедневието във вагината или ануса си. Може да е изкушаващо да го правите с краставица или с четката за коса, но наистина трябва да използвате само играчки, които са специално създадени за тази цел. Не е необичайно да попаднете в спешното отделение след удоволствието. Затова стойте далеч от неподходящи предмети от бита!

Лосионите и кремовете не са полезни за вагиналната ви флора, затова използвайте само лубриканти, които са изрично подходящи за тази цел, като например нашия лубрикант-гел MISTER SIZE.

Винаги почиствайте добре играчките си след употреба, за да предотвратите образуването на микроби.

А сега се забавлявайте!

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега