Skip to main content

12-те най-добри съвета за флирт през лятото

Лятото е най-подходящото време за флирт. Дните са по-дълги, нощите са по-къси и като цяло хората са по-спокойни и развълнувани. Така че, ако търсите флирт, сте попаднали на правилното място. В тази статия ще споделим с вас 12-те най-добри съвета за флирт през лятото. С тези съвети гарантирано ще успеете и ще се забавлявате.

Без значение дали сте свободни, или сте в обвързано партньорство.

На пръв поглед нашите съвети за флирт през лятото може да изглеждат интересни за необвързаните, които търсят ново запознанство, но двойките също могат да се възползват от тях. С някои съвети партньорът ви със сигурност ще се зарадва, ако ги използвате и флиртувате малко с него, което ще поддържа връзката ви свежа и вълнуваща:

  1. Правилните дрехи: Облечете се лятно и небрежно, но внимавайте да не сте прекалено открити.
  2. Усмихвайте се и поддържайте контакт с очите: Усмихвайте се често и поддържайте визуален контакт, когато говорите с някого.
  3. Език на тялото: Обърнете внимание на езика на тялото си и се опитайте да изглеждате открити и приятелски настроени. Покажете колко много се радвате на лятото.
  4. Разговор: Поддържайте разговора жив и интересен, но избягвайте да говорите твърде много за себе си или само за себе си.
  5. Проявете интерес: Проявете интерес към другия човек и го попитайте за неговите хобита и интереси.
  6. Комплименти: Направете комплимент на другия човек, но внимавайте да не прекалите.
  7. Хумор: Бъдете забавни и се опитайте да разсмеете другия човек.
  8. Опитайте нещо ново: Винаги сте искали да отидете на екскурзия с четириколка или да опитате нов спорт? Изпробването на нови неща като спортни или екшън събития е чудесен начин да намерите нови приятели! Често е лесно да намерите възможности за малък флирт.
  9. Останете верни на себе си: Важно е винаги да оставате себе си и да не се преструвате. Никой не харесва показните или лъжливите хора. Бъдете честни и автентични, тогава добрият разговор с подходящия човек обикновено ще се случи от само себе си.
  10. Останете запомнящи се: Представете се с името си, за да създадете форма на близост и доверие и да не сте просто някой. Освен това може да ви запомнят и да се получи повече.
  11. Отворете очите си: Възползвайте се от лятото и дръжте очите си отворени, когато сте навън, и се запознайте с нови интересни хора за флирт. Опитайте се да установите контакт само с очите си, защото често дълбокият поглед, последван от усмивка, е достатъчен, за да привлече вниманието. Проучванията показват, че трябва да поддържате зрителен контакт поне 2 секунди, за да може другият човек да разбере намеренията ви.
  12. Не губете кураж: Дори ако нещата не се получат, не губете кураж. Флиртът е игра и не е задължително да се превърне в голяма любовна афера. Не всеки опит ще бъде успешен. Затова не позволявайте да ви развалят доброто настроение и се наслаждавайте на лятото.

С нашите съвети със сигурност ще преминете през флиртуващото лято с лекота. Но винаги помнете: ако искате да задълбочите познанството си, винаги обръщайте внимание на безопасността си и не забравяйте винаги да носите със себе си подходящите презервативи.

Купете презервативи сега

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина правилният начин за постигане на равенство в секса?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант - за да върви сексът като по вода

Прочетете сега