Skip to main content

"Благодарение на Mister Size най-накрая възвърнах увереността, от която се нуждаех в леглото. Благодаря ви, господин Размер." - Fabio M. -29 години от Berlin

Онлайн магазин

Искате ли най-накрая да опитате MISTER SIZE или имате нужда да попълните запасите си от презервативи след няколко наистина добри часа? След това поръчайте директно онлайн тук, в нашия партньорски магазин. Скоро ще бъдете напълно подготвени да се отдадете на следващата прекрасна любовна сесия, без да се притеснявате за нищо на света.

Продукти

Все още търсите своя размер?

Определете индивидуалния си размер презерватив сега с нашата незабавно достъпна измервателна лента!

Изтегляне на измервателна лента

Нашите тестови пакети за тестери на продукти

Разработихме три версии на нашите тестови пакети с 3 опаковки, за да можете лесно да определите своя размер презерватив - Slim за по-тесен пенис, Medium за средно широк пенис и Wide за всички мъже с особено широк пенис. Тестовите комплекти MISTER SIZE 3 pack се предлагат само в избрани магазини:

Още продукти на Mister Size

Mister Size Bio Gleitgel

Органичен смазочен гел MISTER SIZE

Открийте сега - Органичният смазочен гел на водна основа от Mister Size приляга идеално на презерватива, точно както презервативът приляга на вас.

MISTER SIZE Supplement for active men

Открийте добавката MISTER SIZE за активни мъже сега. Хранителна добавка с L-аргинин, L-цитрулин, цинк, мака и таурин.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Презервативи със собствен дизайн като рекламни подаръци

Mister Size вече се предлага и като промоционални презервативи. За B2B клиентите презервативите са изключителни, необичайни рекламни подаръци с висока стойност на припомняне, но и частните клиенти могат да се възползват от необичайната идея за…

Спестете пари, когато купувате презервативи онлайн - чрез промоции и по-големи поръчки.

Най-добре е да проверявате редовно нашите промоции, защото освен конкурси и събития, от време на време има и страхотни промоции с отстъпки. Можете да направите една-две сделки и да се снабдите с подръчни материали за следващите няколко седмици или месеци.

По-големите поръчки също са изгодни, защото можете да спестите малко повече с нашите пакети със стойност. А ако сте сигурни за размера на презерватива, нищо не ви пречи да се погрижите за бъдещето.