Skip to main content

Безплатни презервативи за ученици в Германия

Безплатни презервативи за всички? От дълго време това е норма в много страни. Франция също така наскоро реши, че всички лица под 26-годишна възраст могат да получават презервативи безплатно от аптеките. Една от причините за това политическо решение е бързо нарастващият брой на случаите на болести, предавани по полов път.

Ние от MISTER SIZE сме ужасени от тази статистика и заедно със Spondoms бихме искали да обърнем внимание на това колко важна е контрацепцията с презервативи.

"През последните години броят на инфекциите с много болести, предавани по полов път, в Германия рязко се е увеличил. Ние сме много загрижени за това и искаме да направим нещо по въпроса", казва Луис Гунга, един от основателите на Spondoms.

Ето защо сега работим заедно, за да улесним младите хора в Германия да научат повече за презервативите и безопасната контрацепция. Затова от миналата седмица (седмица 3 / 2023) студентите в някои университети и колежи получават безплатни презервативи MISTER SIZE. Кампанията стартира в кампуса на Университета за приложни науки Рейн-Майн във Висбаден с откриването на първия автомат за презервативи, от който всеки студент може да се възползва. Тази седмица бяха поставени още автомати с презервативи MISTER SIZE в университета Leuphana в Люнебург и в TH Köln в Кьолн-Дойц.

Тъй като презервативът предпазва правилно само ако не се разкъсва и не се изплъзва, всички 7 размера MISTER SIZE са представени в посочения диспенсър за презервативи. Освен това има измервателна лента Mister Size, с която можете бързо и лесно да измерите кой размер презерватив отговаря на най-добрата ви част. От една страна, това повишава безопасността на контрацепцията, а от друга, презервативите са по-склонни да се носят, ако са удобни.

Като цяло проектът беше възприет много положително от учениците. "Очакваме, че проектът ще бъде приет много добре и ще бъде използван, особено по време на многобройните събития в нашата AStA", казва Макс от AStA в Университета в Люнебург за проекта. Учениците са особено доволни, че презервативите MISTER SIZE се предлагат в различни размери, което ще намали броя на инцидентите в бъдеще.

Радваме се на отличните отзиви на учениците за нашите презервативи MISTER SIZE и благодарим на Spondoms за вълнуващото сътрудничество.

За всички, които не получават подходящите презервативи в университета и все пак искат да използват правилния презерватив безопасно, предлагаме нашите пробни опаковки Mister Size на ниски цени, за да започнете.

Открийте пробните опаковки на Mister Size сега

Mister Size
Повече статии

Добрият секс не е задължително да бъде перфектен

Прочетете сега

Хапчето - наистина равни права по време на секс?

Прочетете сега

Презервативи и лубрикант: така сексът върви като по часовник

Прочетете сега