Skip to main content

Използване на презервативи с изтекъл срок на годност: 23 изненадващи житейски хитрини

Ако се чудите дали все още можете да използвате презервативи с изтекъл срок на годност, попаднали сте на правилното място. Тук ще научите защо не е добра идея да използвате стари презервативи за секс и как можете да ги използвате повторно вместо това.

Сигурни сме, че ще се изненадате за какво можете да използвате презервативите.

Може ли презервативи с изтекъл срок на годност да се използват за секс?

Презервативите с изтекъл срок на годност обикновено все още са годни за употреба и не са токсични, без значение дали са с изтекъл срок на годност от 1, 2, 3, 4 месеца или дори повече. Но все пак не трябва да ги използвате за секс, защото латексът с времето става порест.

Това означава, че колкото по-стар е презервативът, толкова по-голям е рискът той да се скъса по време на секс. Ето защо е по-добре своевременно да си купите нови презервативи в подходящия размер. и да ги съхраняватеза да предотвратите злополуки с презервативи Злополуки с презервативи.

Как можете да използвате повторно старите презервативи вместо тях?

За щастие има много различни начини да използвате повторно презервативите си с изтекъл срок на годност. Ето 23-те най-добри начина на живот и идеи.

1. водоустойчиви смартфони, фотоапарати и други вещи в презерватив

Попаднали сте неочаквано в проливен дъжд? Или искате да направите готини подводни снимки? Или пък са ви поканили на водна битка? Тогава можете лесно да защитите електрическите си устройства, чантите и паспортите си с презерватив с изтекъл срок на годност.

Просто разгънете презерватива, избършете лубриканта, ако е необходимо, поставете предмета в презерватива и го завържете. По този начин може да се управлява дори смартфонът.

2. предпазвайте рани и пластири от вода със стари презервативи

Мръсната вода или влагата могат лесно да причинят инфекции в отворените рани, ако влязат в контакт с нея. Можете бързо да направите временна водоустойчива превръзка с изтекъл презерватив.

Разгънете презерватива, отрежете върха му и след това го издърпайте върху засегнатата част на тялото.

ВНИМАНИЕ: Свалете презерватива възможно най-скоро, защото в зависимост от частта на тялото и размера на презерватива, той може да възпрепятства притока на кръв.

3. презерватив за китката за офиса или дома

Работите много на компютъра и китката ви боли? Тогава можете бързо да използвате повторно старите си презервативи като поставка за китките.

Просто напълнете презерватива с вода или пясък, завържете го на възел и го поставете под китката си.

4. използвайте презервативи с изтекъл срок на годност като стресова топка за релаксация

Имате ли много стрес, защото клиенти, колеги, семейство, приятели или познати обичат да ви лазят по нервите? Тогава си направете топка против стрес с вашите презервативи с изтекъл срок на годност.

Отворете презерватива, напълнете го с пясък или подобен материал и го завържете. Ако искате, можете дори да боядисате новата си топка за стрес.

5. крем за обувки, за да направите обувките си лъскави с гумите.

Кожените ви обувки или сандали са матови и отчаяно се нуждаят от малко блясък преди следващото събитие? Тогава бързо разопаковайте презерватива и натрийте обувките. Лубрикантният гел ще им придаде естествен и дълготраен блясък.

6. използвайте старите презервативи като гумени ленти

Трябва да запечатате найлонова торбичка или да държите няколко неща заедно, а нямате гумени ленти у дома? Няма проблем! Просто извадете стар презерватив, отстранете лубриканта, ако е необходимо, и след това го нарежете на малки лентички.

След това можете да използвате гумените ленти от презервативи като обикновени гумени ленти.

7. отваряйте плътни капачки с презервативи с изтекъл срок на годност

Имате буркан или друг съд с винтова капачка, който просто не можете да отворите? Със сигурност ще се получи с презерватив с изтекъл срок на годност.

Разопаковайте презерватива, избършете лубриканта, ако е необходимо, и след това поставете презерватива върху капачката. Допълнителното съпротивление гарантира, че ще успеете да отворите контейнера.

8. охлаждащи подложки за презервативи за многократна употреба и охлаждащи пакети

От вашите презервативи с изтекъл срок на годност можете да направите чудесни охлаждащи подложки и студени пакети за многократна употреба. Можете да ги използвате, за да охлаждате наранявания или храна в движение.

Просто напълнете презерватива със студена вода, завържете го на възел и го поставете във фризера за няколко минути или часове, в зависимост от това колко студен и стегнат го искате.

9. използвайте презервативи с изтекъл срок на годност като водоустойчив чорап или ръкавица

Не ви се иска да си намокрите краката или да посягате към течност, която предпочитате да не докосвате, без ръкавица? Тогава извадете презервативите! Можете просто да ги навлечете върху краката или ръката си.

ВНИМАНИЕ: Уверете се, че няма да се подхлъзнете заради лубриканта, и оставяйте презерватива върху краката или ръцете си само за възможно най-кратко време. В зависимост от размера на презерватива, той може да попречи на притока на кръв. 10.

10. използвайте повторно презервативи с изтекъл срок на годност като торбички и заместители на торбички за фризер.

Остатъци от храна или други неща трябва да бъдат транспортирани или прибрани, а нямате под ръка торбичка или плик за фризер? Тогава можете просто да използвате повторно един от вашите презервативи с изтекъл срок на годност. Просто напълнете презерватива, завържете го на възел и го приберете.

11. използвайте старите презервативи като бутилка за пиене при спешни случаи в движение

Намираш се в извънредна ситуация или ти трябва начин да носиш питейна вода по други причини? Тогава старите ви презервативи са идеалните партньори. Просто ги напълнете с вода и завържете. За допълнителна защита сложете презерватива в дебел чорап за допълнително омекотяване.

12. постройте огън с изтеклите си презервативи

Изпаднали сте в извънредна ситуация и трябва да запалите огън? Този лайфхак, ще ви помогне да го направите, докато слънцето грее. Напълнете презерватива с много вода от близък водоем или много сняг, който да се разтопи, и го завържете.

След това сложете отгоре слама, суха трева или друг дървен материал и разпънете пълния презерватив отстрани. Така трябва да се получи сравнително равна повърхност в горната част и издутина в долната. Когато слънцето навлезе през лещата, то ще се фокусира и ще накара фиданката ви да изгори.

13. използвайте стари презервативи за готвене

Можете да използвате старите си презервативи и за готвене. Наистина е доста странна идея, но е осъществима. Ако говорите японски, има дори готварска книга за презервативи, която можете да си купите.

14. използвайте повторно презервативи с изтекъл срок на годност като украса за партита и балони

Без забавни декорации и балони всяко парти автоматично е наполовина забавно. Ако не искате да харчите допълнителни пари за тях, можете да направите забавни декорации с презервативи.

Надуйте ги, боядисайте ги, напълнете ги или ги използвайте по други начини. Единственото ограничение е вашата креативност.

15. използвайте старите си презервативи като ограничители за врати

Искате да спрете затварянето на вратите си заради течение или от удари в стените? Тогава можете да използвате повторно старите си презервативи като ограничители за врати. Просто напълнете презерватива с пясък или пръст, завържете го на възел и го поставете пред или зад вратата.

Ако вече не държи добре, можете да измиете праха и той отново ще бъде като нов.

16 Презервативи с изтекъл срок на годност като хартиени тежести

Разбира се, бихте могли да използвате камък или друга скъпа тежест, но тежестта от презервативи е много по-забавна и по-евтина.

Измийте смазката на презерватива, напълнете го с пясък, пръст, камъчета или друг материал, завържете го и сте готови.

17. направете забавни кубчета лед с вашите презервативи с изтекъл срок на годност

Ако искате да изненадате гостите си с нещо специално, кубчетата лед от презервативи са забавна и оригинална идея. Всичко, от което се нуждаете, са празни ролки от тоалетна хартия, презервативи с изтекъл срок на годност, вода и фризер.

  1. Поставете ролките така, че отворът да е на масата или с лице към вас.
  2. След това извадете презервативите и ги разгънете малко по-далеч, отколкото са високи ролките от тоалетна хартия.
  3. След това закачете презервативите със затворената страна надолу в ролките от тоалетна хартия и опънете презерватива върху ролката.
  4. Сега той трябва да е прикрепен така, че да можете да го напълните с вода.
  5. Когато напълните презервативите с вода, поставете ги във фризера за няколко часа.
  6. Когато кубчетата лед са напълно твърди, можете да ги извадите от ролката, да ги прекарате под топла вода за секунда и след това просто да свалите презерватива.

Готови сте.

18. използвайте повторно стари презервативи за отстраняване на котлен камък

Водата не тече правилно от кранчето или главата на душа или пръска във всички посоки? Тогава е време да премахнете котления камък. Но ако не ви се иска или нямате възможност да демонтирате целия кран, можете да отстраните котления камък и с помощта на презервативи.

Просто напълнете презерватива с малко вода, оцет или лимонена киселина и издърпайте презерватива върху крана. Сега го закрепете с няколко гумени ленти и го оставете да попие. Колкото по-силен е вашият оцет, толкова повече трябва да го разредите, за да не се обезцветят крановете ви.

19. използвайте презервативи с изтекъл срок на годност като прашка

Можете лесно да си направите практична прашка и от презервативи с изтекъл срок на годност. Необходими са ви само презерватив, хартиена чаша и нож или ножица.

Първо разгънете презерватива и го издърпайте през отвора на хартиената чаша. След това обърнете чашата с дъното нагоре и изрежете дъното с ножа или ножицата. Готови сте.

Сега можете да хвърляте снарядите си през отвора в презерватива, след което дръжте хартиената чаша и презерватива, докато издърпвате презерватива с другата си ръка.

20. използвайте повторно презервативи с изтекъл срок на годност като връзки за коса

Ако имате дълга коса и нямате под ръка ластик за коса, можете да използвате повторно стар презерватив, за да си направите бърза връзка за коса. Разгънете презерватива, развийте го напълно и отрежете халката при отвора на презерватива.

Така ще имате ластик за коса, с който да си направите прическа.

21. използвайте стари гуми като заместител на капачки

Има 2 варианта за този лайфхак с презервативи. Първият е, че вземате презерватива и просто го издърпвате върху отвора на контейнера, за да предотвратите попадането на каквото и да било в него.

При втория вариант надувате презерватива, след което го поставяте върху отвора, натискате силно презерватива с втората си ръка и едновременно с това изпускате въздуха. Това ще накара презерватива да се затвори около отвора на контейнера.

22. използвайте повторно презервативите като покритие против хлъзгане

Този хак работи почти като 2-та варианта на предишния трик. Първо разопаковайте презерватива, развийте го и отстранете лубриканта. След това го надувате и притискате върху него например чаша, като същевременно отново изпускате въздуха. По този начин презервативът се стяга около дъното на чашата и се предотвратява изплъзването му.

23. направете си сам презервативен гном от стари презервативи

С този трик за рециклиране на стари презервативи можете да направите красиви декорации за дома си. Ето какво ви е необходимо:

  • Презервативи
  • Занаятчийска и моделираща глина
  • Фуния (може да се направи от хартия)
  • щипки и/или връвчица
  • Цветове

Ето как можете да създадете своя презервативен гном:

  1. Разопаковайте презерватива и го разгънете
  2. Вземете фунията и напълнете презерватива с бетон
  3. Завържете презерватива и фиксирайте възела със скоба или връвчица над презерватива, за да получите заострена нагоре форма.
  4. Оставете бетона да се втвърди за поне 24 часа.
  5. Извадете презерватива от бетона
  6. Използвайте глината за моделиране, за да доизградите гнома. Например направете нос, бухал за шапката и т.н.
  7. Оцветете гнома по ваш вкус

Когато боята изсъхне, можете да поставите гнома в дома или градината си. Тук можете да намерите видео урок от Orion.

Извод - Повторно използване на стари презервативи с изтекъл срок на годност

Презервативите са невероятно гъвкави и можете да се забавлявате с тях много извън спалнята. Когато правите секс, не трябва да използвате презервативи с изтекъл срок на годност, защото те стават порести и могат бързо да се скъсат и разкъсат.

Така че, ако срокът им на годност е изтекъл, уверете се, че сте купили нови презервативи с подходящ размер, за да предотвратите нещастни случаи с презервативи, а след това използвайте старите гумички на друго място.

Знаете ли, че 88% от всички мъже използват неправилен размер презервативи? Ако все още не знаете своя размер, ето 4 лесни стъпки за намиране на идеалния размер презервативи.

Mister Size
Повече статии

Направете повече от него - със секс фантазии в личната си глава кино

Прочетете сега

Един като друг - какво означават различните форми на пениса

Прочетете сега

Дали днес хората правят по-малко секс?

Прочетете сега