Skip to main content

Защо жените и порнозвездите харесват малки пениси

Защо жените и порнозвездите харесват малки пениси? В тази статия ще научите какви са причините за това, както и защо много древни статуи имат "малки" пениси.

Ако сте любопитни, прочетете, за да разберете повече.

Малките пениси могат да бъдат по-приятни по време на свирка

Малките пениси могат да бъдат по-приятни по време на свирка, отколкото големите пениси. Точно както във вагината, в устата има само ограничено пространство. При малките пениси не се налага да отваряте устата си толкова широко, не е необходимо да внимавате толкова много със зъбите си и вероятността да се задейства давещият рефлекс е по-малка.

Ето защо много жени и дори порнозвезди харесват малки пениси.

Малките пениси удрят G-точката

Тъй като пенисът е по-малък, той може да проникне под съвсем различен ъгъл. Вместо да се удря в шийката на матката и матката (ще стигнем до това след малко), малкият пенис се удря в G-точката или в близост до нея. Това помага на жените да достигнат по-лесно до оргазъм.

Разбира се, правилната секс позиция за мъжете с малки пениси е важна за ъгъла на влизане.

Малките пениси не се удрят в шийката на матката или матката.

Това може да е един от най-големите проблеми при секс с мъж с голям пенис. Когато не е възбудена, вагината е дълга средно само от 6 до 13 см, а вагиналният отвор е широк около 2,7 до 3,7 см.

Когато е възбудена, вагината може да стане до два пъти по-дълга, т.е. от 12 до 26 см, а вагиналният отвор също е разтеглив, но в един момент спира да се разтяга.

Ако пенисът далеч надхвърля тези размери, понякога може да бъде много болезнен за жените.

Мъжете с малки пениси имат по-добра работа с ръцете и устата

Ако пенисът не достига размерите на вагината, споменати по-горе, и тогава може би все пак не е достатъчен натискът и триенето за жените, често се случва мъжете с малки пениси да са тренирали другите си умения.

Често сме чували, че мъжете с големи пениси разчитат само на размера си и нямат никаква техника. Те дори често пренебрегват предварителната и последващата игра с ръцете и устата си.

Мъжете с малки пениси често са усвоили тези умения и ги използват, за да доведат партньорките си до кулминация.

Малки пениси за по-малък натиск, но по-голяма твърдост

По-големите пениси естествено се нуждаят от повече кръв, за да се втвърдят, отколкото малките пениси. Това може да доведе до това, че големите пениси са по-малко твърди от малките пениси.

Тази разлика, разбира се, се забелязва и от жените. Дори порноактрисите, които често работят с по-големи калибри, вече са заявявали, че по-малките и по-твърди пениси им харесват повече.

Перфектна комбинация - компактна вагина, твърде компактен пенис

Както винаги обаче, това е и въпрос на съвместимост. Една жена с по-малка и къса вагина със сигурност ще предпочете мъж с по-тесен и къс пенис.

Двамата заедно представляват перфектната комбинация, което означава, че и двамата могат да се забавляват много заедно.

Ако все още ви е трудно да обичате пениса си такъв, какъвто е, тук сме обобщили най-добрите ни съвети за вас.

Факт: Ето защо древните статуи имат малки пениси

Вероятно сте забелязали, че древните статуи почти винаги имат "малки" пениси.

Отчасти това е така, защото идеалът за красота тогава е бил различен, но по-важното е, че:

Пенисите на статуите изобщо не са много по-малки от днешния среден размер. Освен това в Древна Гърция големият пенис се е свързвал с похотливост и глупост.

Идеалният гръцки мъж обаче е бил рационален, интелектуален и авторитарен. Ето защо тези качества се свързвали с малкия пенис и се увековечавали в статуите.

Внимание: Контрацепция и презервативи за малки пениси

Контрацепцията винаги е изключително важна тема, така че вие и вашият партньор да сте добре защитени от полово предавани болести.

Това е особено голям проблем, ако искате да използвате презервативи, тъй като стандартните презервативи на пазара обикновено са с размер 52 или 53. Мъжете, които имат по-малък или по-тесен пенис, имат огромни проблеми с тях, защото презервативите продължават да се изплъзват.

Ето защо е особено важно да измерите правилния размер на презерватива и да използвате правилния размер презерватив.

Само тогава и двамата сте оптимално защитени от нежелана бременност и полово предавани болести и можете наистина да се наслаждавате на секса.

Заключение - Защо жените обичат малки пениси

Малкият пенис и неговият притежател могат да имат много предимства, да донесат повече забавление и удовлетворение и да бъдат идеалното съчетание за жените с малки вагини. Освен това в древността малкият пенис се е свързвал с интелект, авторитет и рационалност.

Все основателни причини, поради които жените обичат малки пениси.

Ако искате да научите повече за различните форми на пениса и какво казват те за вас или вашия партньор, трябва да прочетете нататък.

Mister Size
Повече статии

Направете повече от него - със секс фантазии в личната си глава кино

Прочетете сега

Един като друг - какво означават различните форми на пениса

Прочетете сега

Дали днес хората правят по-малко секс?

Прочетете сега